Actualitate

Modele de unghii simple dar totodată elegante. Care sunt cele mai noi idei și tendințe în manichiură

Publicat: 02 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Modele de unghii simple dar totodată elegante. Care sunt cele mai noi idei și tendințe în manichiură
Multe doamne și domnișoare preferă modele de unghii simple

Atunci când vine vorba de modele de unghii, simple sau complexe, o femeie care se respectă știe că o manichiură frumoasă și îngrijită este la modă în orice moment. În ultima perioadă, tendințele în materie de unghii sunt orientate spre naturalețe. Aceasta rămâne la modă indiferent de sezon.

Atunci când îți faci manichiura pentru un eveniment, trebuie să ții seama de culoarea ținutei.În 2021, tehnica unghiilor cu gel este cea mai populară. În combinație cu o manichiură cu aspect mat vei arăta elegant în viața de zi cu zi. Dacă în mod normal poți alege modele de unghii simple, specialiștii recomandă ca, la evenimentele speciale, să optezi pentru sclipici, pietre prețioase sau modele care să îți scoată unghiile în evidență.

Modele de unghii simple pentru sezonul rece

O nuanță potrivită pentru o manichiură în stil minimalist este nuanța de bej, dar și alb, nude sau crem. Această nuanță arată superb în combinație cu un design floral, diferite forme geometrice ori pietre prețioase. Pentru că mai este foarte puțin și vin sărbătorile de iarnă, unghiile cu design cu fulgi de nea albi argintii și albaștrii pe fundal nude te vor ajuta să intri în spiritul festiv.

Dacă albastrul nu este în topul preferințelor tale, poți alege clasica îmbinație de culori roșu și alb. O idee de design ar fi să îți faci majoritatea unghiilor roșii, iar unghia degetului inelar să fie colorată în alb. Pe această unghie tehniciana ar putea desena o formă de brad minimalist, de culoare roșie.

Imprimeul leopard, un design unic, este alegerea perfectă pentru femeile nonconformiste. Manichiura semilună poate fi realizată chiar la tine acasă. Tot ceea ce trebuie să faci este să trasezi un semicerc la baza unghiei, alegând o nuanță diferită de culoare pe care vrei să o folosești pentru restul unghiei.

Manichiuri perfecte pentru orice ocazie

Cu ajutorul tehnicilor de nail art, unghiile pot fi decorate pentru orice ocazie, fie că vorbim de Halloween sau Crăciun ori alte evenimente speciale. Chiar dacă tocmai a trecut, Halloween-ul este ocazia perfectă pentru a ne decora unghiile cu modele ieșite din comun. O idee de model este, desigur, reprezentat de clasicii dovleci înfricoșători. Ce este cool în cazul acestei manichiuri este faptul că fiecare unghie va avea un alt model. Culoarea predominantă este negrul, verdele și portocaliul. Dovlecii de Halloween pot fi simpli sau însoțiți de pisici negre, pentru un design mai divers și înfricoșător. Design-ul de cimitir luminat de luna plină este o altă idee pentru cele ce sărbătoresc Halloween-ul. Pentru cele ce nu-și doresc modele pe unghii, ci mai degrabă un look îngrijit, cea mai bună manichiură de sezon  este cu nuanța nude. Această nuanță este potrivită pentru orice ocazie datorită nuanței naturale.

Pe timpul sezonului cald, cele mai potrivite culori sunt albul imaculat, oranjul sau verdele profund. Ca și nude-ul, albul imaculat poate fi asortat cu orice ținută, la orice ocazie și oferă un look classy. La fel ca orice altă nuanță, albul poate fi purtat simplu, pe orice mărime sau formă de unghie sau poate fi decorat cu inimioare, foițe de aur sau citate de orice tip. Fie că optezi pentru modele de unghii simple sau mai complexe, cu nail art sau fără, manichiura este o investiție care merită toți banii.

Adauga un comentariu