Beauty

Modele de unghii albastre, potrivite pentru toate gusturile. Descoperă tehnica ștampilării

Publicat: 27 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Modele de unghii albastre potrivite pentru toate gusturile. Descoperă tehnica ștampilării
Unghiile albastre sunt asociate cu bucuria și optimismul

Modelele de unghii albastre pot fi purtate indiferent de anotimp. Prin intermediul manichiurii ne putem exprima starea de spirit și personalitatea. Indiferent de forma unghiei, oja albastră arată superb și poate fi decorată cu diferite modele, texturi și accesorii. O tehnică la fel de populară ca nail art-ul este metoda de ștampilare.

Pentru o manichiură deosebită, nuanța albastru deschis poate fi combinată cu cea mai închisă. Astfel, poți face două unghii de o culoare, și celelalte trei de altă culoare. Prin ștampilare poți aplica pe unghie orice model dorești, un bun exemplu fiind cel de ceramică. Pentru inspirație poți vizita site-uri ca Pinterest sau Instagram, unde sunt postate o sumedenie de poze și tutoriale. Poți crea manichiura ideală chiar la tine acasă!

Modele de unghii albastre

Manichiura reprezintă cartea de vizită a femeii moderne. Unghiile îngrijite oferă un aer elegant, îngrijit şi distins oricărei ţinute. De asemenea, ele reflectă starea de spirit a unei femei. Când gesticulăm sau pur şi simplu ne prezentăm,  unghiile sunt cele care ies prima dată în evidenţă. Manichiura potrivită îți poate oferi acel strop de feminitate şi delicateţe pe care orice femeie și-l dorește. Oja albastră poate fi decorată cu diferite forme, texturi şi accesorii, care au rolul de a le spori frumusețea.  Când mergi la salon, poți opta pentru manichiura clasică, manichiura semipermanentă sau manichiura cu gel.

Tonurile azurii sunt delicate, calmante și fermecătoare. De altfel, ele sunt adesea asociate pacea, deschiderea, seninătatea și calmul. Albastrul oferă ținutelor tale un aer visător, nobil și elegant.  Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care popularitatea unghiilor albastre crește pe zi ce trece.

Albastrul deschis e asociat cu feminitatea.  Sunt universale și versatile, prin urmare, unghiile se potrivesc cu orice ținută și, în funcție de preferințe, manichiura ta poate fi decorată cu sclipici sau alte culori. Unghiile scurte, de formă rotundă, ovală sau pătrată sunt un teren excelent pentru oja albastră. Pe unghii scurte capătă un aspect natural și feminin. Oja albastră se potrivește cu tonuri negre, albe, galbene, roz, bej, cu figuri abstracte, geometrice și motive florale.

Manichiura poate fi decorată prin ștampilare

La rândul ei, clasica manichiură french arată mult mai natural și grațios pe unghii scurte și este foarte practic în viața de zi cu zi. Manichiura franțuzească nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor. Ea poate avea orice formă și culoare, în funcție de preferințele fiecăreia. De asemenea, oja mată arată superb în combinație cu sclipici. Unghiile albastre cu acoperire mată arată foarte delicat și îngrijit, și pot fi purtate indiferent de anotimp.

 

Pentru o manichiură ieșită din comun, combină albastrul deschis, cu albastru închis. Făcând acest lucru vei obține o manichiură superbă în stilul baby boomer.

Albastrul deschis poate fi completat cu inimioare, dungi, modele abstracte, nori, inscripții, pești, motive nautice, carouri, buline. Modelele sunt nenumărate, de la puncte mici discrete, la linii grațioase care formează petale până la figuri geometrice sau un design de unghii elaborat. Pe lângă binecunoscuta metodă de decorare nail art, mai există și alte moduri de a da viață unghiilor tale. De exemplu, metoda de ștampilare este la fel de populară. Cu ajutorul ei poți crea o operă de artă în doar câteva minute. E suficient să alegi o plăcuță de decorare cu un model adecvat (flori, păsări, cercuri, ornamente, flori, pisici sau citate după cum vrei tu).

Așadar, alege un model pentru unghii albastre și decorează-l după bunul plac.

Adauga un comentariu