Stiri si curiozitati

Modele de unghii verde smarald. O manichiură îndrăzneață și în ton cu sezonul de iarnă

Publicat: 06 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Modele de unghii verde smarald. O manichiură îndrăzneață și în ton cu sezonul de iarnă
Manichiura verde smarald este îndrăzneață și va atrage multe priviri la orice eveniment.

Dacă vrem să avem o manichiură elegantă, rafinată și vibrantă, putem alege niște modele de unghii verde smarald. Acestea atrag multe priviri și sunt ideale la orice ținută, oferind un aer spectaculos. Iată cum să obții o manichiură îndrăzneață și în ton cu sezonul de iarnă.

Modele de unghii verde smarald

Când vine vorba de manichiură, doamnele și domnișoarele acordă o importanță deosebită. Pe placul multor femei este manichiura clasică, nude sau french, dar și cea în culori vibrante precum roșu, albastru, verde smarald sau galben.

Modelele de unghii verde smarald sunt la modă în sezonul rece și cu siguranță cele care aleg această nuanță pentru manichiură vor ieși în evidență. Intensitatea acestei culori vibrante va oferi unghiilor o strălucire aparte și o frumusețe ieșită din comun.

Specialiștii în domeniul de înfrumusețare recomandă ca această culoare rece să fie aleasă pentru anotimpurile răcoroase, toamna și iarna, pentru a avea o manichiură atrăgătoare, rafinată și elegantă. Femeile pot opta pentru un model simplu, clasic, de manichiură verde smarald sau pot aplica direct pe unghie niște strasuri sau modele florale. Ideile sunt diverse și pot fi adaptate după preferințe.

Stiliștii recomandă și unghiile de toamnă simple, în culori ce se potrivesc cu anotimpul. Nuanțele la modă sunt cele de grena, maro, galben și albastru închis. Pentru manichiura de toamnă putem aplica modele tip frunză. La fel de bine putem opta pentru niște modele florale pe unghii, doar că trebuie să alegem culorile și tonurile de sezon. Pentru o manichiură rapidă și elegantă făcută acasă putem folosi niște ștampile și autocolante de unghii cu motive de toamnă. Putem alege un fundal degradat de unghii pentru toamnă. Această metodă constă în amestecul a două culori, iar tranziția se face de la rădăcina unghiei spre vârf. De exemplu, la baza unghiei putem alege o nuanță de bej și vom continua cu o nunță de portocaliu sau maro spre vârful unghiei.

Trucuri care te vor ajuta să obții o manichiură spectaculoasă

Dacă vrem să obținem un look fabulos în sezonul rece, trebuie să acordăm o importanță deosebită atât manichiurii, cât și machiajului, coafuri, tunsorii și tehnicilor de colorare a părului. Când vine vorba de manichiură, femeile pot alege de la modele clasice, discrete și elegante până la cele vibrante, excentrice și îndrăznețe.

Pe lângă manichiura french, mereu la modă și care se potrivește la orice ținută și la orice ocazie, putem opta și pentru modele de unghii verde smarald, mai ales în sezonul rece. Verdele smarald va ieși cu siguranță în evidență, iar dacă optăm și pentru câteva aplicații direct pe unghie, cu siguranță rezultatul va fi unul spectaculos.

Verdele smarald merge de minune cu câteva pietricele aplicate la baza unghiei sau cu câteva linii trasate cu negru. La fel de bine modelele florale vor pune în evidență și mai mult manichiura. Manichiura verde smarald este ideală în sezonul de iarnă, iar la petrecererile de Crăciun și de Revelion vom ieși cu siguranță în evidență.

Manichiura verde smarald este îndrăzneață și va atrage multe priviri la orice eveniment. Pentru aceasta avem nevoie de un strop de imaginație și îndemânare, dar și de produse de calitate, iar rezultatul va fi unul spectaculos.

Adauga un comentariu