Stiri si curiozitati

Modele de unghii french deosebite. Cum să obții o manichiură perfectă la tine acasă

Publicat: 27 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Modele de unghii french deosebite. Cum să obții o manichiură perfectă la tine acasă
Manichiura french este mereu la modă și poate fi asortată foarte ușor cu orice tip de ținută.

Multe femei optează pentru niște modele de unghii french deosebite. Când vine vorba de manichiură, doamnele și domnișoarele acordă o importanță deosebită. La modă în acest sezon sunt unghiile french cu modele și aplicații deosebite, care scot în evidență mâinile și oferă un look atrăgător. Iată cum să obții o manichiură perfectă la tine acasă.

Modele de unghii french deosebite

Manichiura french este una dintre cele mai apreciate și iubite modele de unghii. Unghiile french sunt elegante, rafinate și se potrivesc la orice ținută. Acestea pot fi adaptate după preferințe. Doamnele și domnișoarele pot opta pentru niște unghii pătrate sau ovale, lungi sau scurte, dar ideale sunt și aplicațiile cu strasuri, pietricele și jocuri de nuanțe.

French-ul este un model de unghii versatil pentru că poate scoate imediat manichiura din simplitate. Pe lângă clasicul alb aplicat pe vârful unghiilor, putem opta pentru o bază roz sau una neutră cu o culoare puternică pe vârfuri.

Modelele de manichiură french se potrivesc pe orice formă de unghie și sunt variate. Pentru femeile îndrăznețe ideale sunt culorile tari precum roșu, verde, albastru, maro sau galben. De asemenea, putem opta pentru aplicații direct pe unghie, fie modele florale fie strasuri sau sclipici.

Trucuri care te vor ajuta să ai o manichiură perfectă

Dacă optăm pentru o manichiură french, trebuie să ținem cont de recomandările specialiștilor. Manichiura clasică french se potrivește de minune pe o unghie pătrată, iar un french tip balerina se potrivește pe unghiile ovale.

French-ul clasic alb este mereu la modă și se potrivește cu orice tip de vestimentație. Femeile cu un stil mai îndrăzneț pot alege un french negru, cu puțin sclipici la baza unghiei. La fel de bine doamnele și domnișoarele adoră unghiile french colorate cu strasuri.

În toamna acestui an se poartă și unghiile de toamnă simple. Pentru acest tip de manichiură putem alege culori precum maro, grena, albastru închis, galben, verde închis și portocaliu. Ca tehnică, ideală este cea ombre, care presupune un joc de culori.

La fel de bine în sezonul rece se poartă manichiura clasică, într-o singură culoare și cu aplicații de strasuri și modele geometrice sau florale. Reprezentantele sexului frumos acordă o importanță deosebită manichiurii, care trebuie să se armonizeze cu ținuta, cu accesoriile, dar și cu machiajul și coafura pentru a avea un look fabulos și a atrage privirile tuturor. Manichiura french este mereu la modă și poate fi asortată foarte ușor cu orice tip de ținută. Modelele de unghii french sunt diverse și pot fi adaptate după preferințele fiecărei femei.

Pe lângă manichiură, importantă este și tunsoarea și coafura. Tunsoarea trebuie să se potrivească cu forma feței și să pună în evidență trăsăturile. Stiliștii recomandă femeilor cu părul lung tunsoarea fluture, tunsoarea asimetrică în scări, iar celor cu părul scurt ideală este tunsoarea pixie. Cele care au părul de lungime medie pot opta pentru o tunsoare bob. Când vine vorba de coafură, modelele sunt spectaculoase. Coafurile cu bucle lejere, coafurile cu împletituri sau cele accesorizate cu perle și coronițe sunt pe placul multor femei.

Adauga un comentariu