Dragoste

Modele tatuaje de cuplu à la Pinterest – Cimentați-vă relația de iubire într-un mod inedit

Publicat: 03 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Modele tatuaje de cuplu à la Pinterest - Cimentați-vă relația de iubire într-un mod inedit
Tatuajele de cuplu sunt modalitatea ideală de a ne cimenta relația de cuplu

Cimentați-vă relația cu tatuaje de cuplu, frumoase ca pe Pinterest. Cei mai mulți aleg să-și facă astfel de tatuaje pe genunchi, antebraț și mână. Tatuajele pentru cupluri variază de la modele mici pe deget până imagini de mărimi mari. Printr-un soare stilizat în zona inimii sau fluturi în zona abomenului poți exprima faptul că persoana iubită este soarele vieții tale și că simți fluturi în stomac de fiecare dată când sunteți împreună.

Atât tatuajele pentru bărbați, cât și cele pentru femei pot fi făcute oriunde, dar nivelul de durere din momentul tatuării diferă de la caz la caz. De exemplu, genunchii și mâinile sunt unele dintre cele mai dureroase zone Tatuajele în aceste zone pot durea foarte tare datorită pielii subțiri și a numeroaselor terminații nervoase. Din această cauză, vibrațiile mașinii de tatuat cauzează un nivel ridicat de durere.

Idei tatuaje de cuplu, a la Pinterest

Dacă simțiți că v-ați găsit sufletul pereche, exprimați acest lucru printr-un tatuaj cu “soulmate” sau “suflete pereche”. Acest tatuaj poate fi plasat, de exemplu, pe încheietură. O altă idee drăguță pentru cei care și-au găsit jumătatea sunt două piese de puzzle care se potrivesc perfect sau cele două părți ale simolului ying-yang. După preferințe, acest tatuaj poate fi plasat pe încheietura piciorului.

Dacă vreți să petreceți toată viața împreună, exprimați acest lucru printr-un citat simplu, potrivit și pentru fanii Harry Potter: “always”, adică “pentru totdeauna”. Același lucru îl puteți exprima printr-un tatuaj care să spună “till death” sau “până când moartea ne va despărți”

De asemenea, unul dintre voi își poate tatua un design în formă de cheie, iar celălalt un lacăt în formă de inimă pentru a exprima că doar persoana iubită are acces la inima ta sau a partenerului. Un loc ideal pentru acest tip de tatuaj este degetul inelar.

Cu toții ne dorim să ne simțim în siguranță atunci când suntem alături de iubit sau de iubită. Dacă aveți acest sentiment atunci când sunteți împreună, alegeți un citat de tipul “you keep me safe”, care înseamnă “mă simt în siguranță lângă tine”. Orice design dintre cele de mai sus poate fi simplu, minimalist sau poate avea detalii sau culori.

Nu în ultimul rând, în ceea ce privește modelele de tatuaje pentru cupluri vă puteți inspira și de la vedetele preferate. Un bun exemplu în acest sens sunt Sophie Turner și Joe Jonas.

Modelele clasice nu se demodează niciodată

Clasicele inimioare nu se demodează niciodată: acestea sunt o modalitate clasică de a exprima iubirea pe care o simțim pentru partener. La fel putem spune și despre simplul cuvânt “love”, care exprimă scurt și la obiect ce simțiți unul pentru celălalt.

O idee de tatuaj original este un mesaj scris de către partener. De asemenea, vă puteți tatua coordonatele locului în care v-ați cunoscut pentru prima dată.  Nu în ultimul rând, dacă v-ați cunoscut pe o aplicație de dating, aduceți un tribut poveștii voastre de dragoste printr-un tatuaj cu logo-ul acesteia, etc. Pentru mai multe idei de tatuaje pentru cupluri găsiți inspirație peste tot pe internet, pe site-uri ca Pinterest și Instagram.

Adauga un comentariu