Stiri si curiozitati

Modele unghii de vară. Cum să obții o manichiură elegantă și spectaculoasă

Publicat: 28 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Modele unghii de vară. Cum să obții o manichiură elegantă și spectaculoasă
Dacă vrem să atragem privirile tuturor cu o manichiură spectaculoasă și elegantă, putem opta pentru cele mai frumoase modele de unghii de vară.

Pentru a atrage privirile tuturor în sezonul cald, doamnele și domnișoarele aleg cele mai frumoase modele de unghii de vară. Pe lângă machiaj și păr, la fel de importantă este și manichiura. De aceea, femeile optează pentru cele mai noi tendințe când vine vorba de unghii. Iată cum să obții o manichiură elegantă și spectaculoasă.

Cele mai frumoase modele de unghii de vară

În sezonul de vară multe doamne și domnișoare preferă o manichiură simplă, dar în același timp elegantă. Când vine vorba de culori, printre preferințe se află nuanțele nude și pastelate. Pentru cele îndrăznețe, ideală este manichiura de vară cu strasuri sau cu modele florale rafinate și spectaculoase.

Pentru a atrage privirile tuturor și a ieși din tipare, femeile își adaptează vestimentația, machiajul și manichiura în funcție de anotimp, dar mai ales de tendințe.

Pe lângă modelele spectaculoase de păr vopsit la modă în acest sezon, există și câteva tendințe în ceea ce privește manichiura. Specialiștii recomandă doamnelor și domnișoarelor modelele dantelate pentru o manichiură rafinată și elegantă. Acest model de unghii este opțiunea ideală în sezonul de vară și se potrivește perfect țintelor lejere, simple, dar în același timp elegante.

La modă în această vară este și manichiura multicoloră sau cea cu efecte ombre. Mai mult, această tehnică ombre poate fi folosită și la colorarea părului, obținând la final un look perfect.

Doamnele și domnișoarele îndrăznețe, care își doresc să iasă din tipare, pot alege cu încredere modelul de manichiură cu pietricele, strasuri sau sclipici. Cu siguranță unghiile vor atrage privirile tuturor, iar dacă suntem invitate la o petrecere, atunci apariția va fi una răvășitoare.

Cum să atragi privirile cu o manichiură de vară spectaculoasă

Vara este anotimpul preferat al multora dintre noi, sezonul exploziilor de culoare atât în ceea ce privește vestimentația, machiajul, dar și manichiura. Tot mai multe femei își adaptează look-ul în funcție de sezon și de tendințele actuale.

Când vine vorba de manichiura de vară, ideală este cea cu nuanțe nude. Pentru aceasta, putem opta pentru tonurile calde de roz, continuând cu gri, mov sau turcoaz pentru unghii îndrăznețe.

La fel de apreciate sunt și tonurile neon, care oferă manichiurii un aspect spectaculos. De exemplu, putem alege nuanțele de verde lime, albastru electric sau galben. Cu siguranță aceste culori ne vor ajuta să ieșim din tipare și să atragem toate privirile.

Preferata domnișoarelor este și manichiura Baby Blue. Jocul dintre tonurile de albastru pastel și câteva strasuri aplicate pe unghii vor oferi manichiurii un aspect elegant, dar în același timp spectaculos.

Dacă vom adapta manichiura cu vestimentația, atunci succesul va fi garantat. Pentru iubitoarele manichiurii clasice, ideal este modelul French sau cel cu nuanțe aprinse de roșu. Manichiura clasică roșie este mereu la modă și se poate adapta cu ușurință fiecărei ținute. Pot fi aplicate pe unghii și câteva strasuri delicate pentru un efect deosebit.

Dacă vrem să atragem privirile tuturor cu o manichiură spectaculoasă și elegantă, putem opta pentru cele mai frumoase modele de unghii de vară. Fie alegem culorile calde și tonurile nude, fie alegem culorile îndrăznețe și nuanțele neon, cu siguranță manichiura va fi una rafinată și va fura multe priviri.

Adauga un comentariu