Magazin

Models4Models iti ofera cel mai avantajos pachet de beneficii din videochat in Bucuresti.

Publicat: 20 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Daca esti in cautarea unui loc de munca in domeniul videochat si ai vrea sa stii care sunt oare beneficiile unui astfel de job, trebuie sa stii ca la Models4Models ai cea mai vasta lista de beneficii.

Locatia este una foarte eleganta, cu decoruri care se muleaza pe personalitatea modelelor si care au fost realizate cu ajutorul unui designer. Studioul de videochat Models4Models este situate in zona Piata Unirii. Ai acces facil la mijloacele de transport in comun  si locuri de parcare daca optezi sa vii cu masina personala.

La Models4Models ai parte de cea mai experimentata echipa, formata exclusive din foste modele care impartasesc inca de la inceput secretele acestui domeniu si care te ajuta din prima zi sa faci performanta in domeniul videochat-ului. 

Departamentul de training este format din foste modele cu experinta de pana la 16 ani in domeniu, iar rezultatele sunt pe masura. Avem peste 14 premii internationale acordate modelelor noastre care au reusit sa se afirme prin castiguri extraordinare. 

Studioul Models4Models functioneaza impecabil pentru ca este structurat pe departamente, fiecare avand un scop precis. Cu alte cuvinte, fiecare departament este o parte dintr-un puzzle, construit cu un singur scop: ca tu sa ai succes inca din primele zile de videochat la Models4Models.

 Exista de asemenea un department de beauty format din 6 make-up artisti si un hairstylist care ajuta modelele sa arate impecabil in fiecare zi. Nu mai este nevoie ca modelele sa piarda timpul cu programari la saloane si sa cheltuie banii cu asta. Au incluse aceste servicii in pachetul de beneficii.

Models4Models colaboareaza cu o cunoscuta clinica de chirurigie estetica, pentru ca modelele sa nu astepte foarte mult timp pentru a-si face interventiile mult dorite. 

Models4Models este un studio de videochat din Bucuresti care isi bazeaza succesul pe parteneriate solide cu marile site-uri de videochat din lume. Fondatorul studioului de videochat  a reusit, in cei peste 16 ani de cariera in videochat, sa stabileasca legaturi de business cu ownerii,  manageri si traineri din aceste companii de renume.

Daca vrei sa afli mai multe despre studioul de videochat models4models

https://www.models4models.ro/

 

Adauga un comentariu