Cancan ultimă oră

Moment bizar la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian! Ce au descoperit groparii

Publicat: 19 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Moment bizar la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian Ce au descoperit groparii
Sicriul lui Petrică Mâțu Stoian a fost la un pas să se răstoarne, iar dalele care urmau să acopere sicriul regretatului artist erau prea mari.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021, la spitalul din Reșița. Moartea interpretului de muzică populară a ridicat foarte multe semne de întrebare, în contextul în care a ajuns în stare gravă la spital, după ce a început un tratament post-COVID.

Artistul a fost înmormântat pe data de 10 noiembrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova, județul Dolj, acolo unde și-a pregătit locul de veci dinainte să moară.

Moment bizar la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian!

Unul dintre cele mai grele momente pentru persoanele prezente la înmormântare a fost cel în care groparii au încercat să lase sicriul în cavou. Artistul le-a dat de înțeles tuturor celor prezenți că își mai dorește să rămână printre ei. Sicriul lui Petrică Mâțu Stoian a fost la un pas să se răstoarne, iar dalele care urmau să acopere sicriul regretatului artist erau prea mari.

În acel moment, groparii au fost nevoiți să spargă marginile dalelor, pentru a le putea potrivit pe marginea cavoului. Slujba de înmormântare a întârziat din cauza acestor probleme, iar persoanele aflate la fața locului au perceput acest moment ca pe un semn din partea artistului, care nu și-ar fi dorit să plece dintre cei vii pentru totdeauna.

Petrică Mâțu Stoian și-ar fi refăcut viața după despărțirea de soție

Petrică Mâțu Stoian  și soția lui, Carmen Mihaela, s-au despărțit în anul 2012, după 16 ani de căsnicie. Nici până în ziua de astăzi nu se știe care este motivul pentru care ei au divorțat. Petrică Mîțu Stoian a povestit în cadrul unui interviu că este într-o relație și nu vrea să se recăsătorească.

Cu toate acestea, nimeni nu știe cine este persoana despre care artistul vorbea că îl face fericit după divorțul de fosta soție.

„La recasatorie? Cand? Draga mea, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumatatea vietii dar acel timp a trecut.

Imi este foarte bine asa, am o relatie, sunt foarte bine si mi-as dori sa ramana asa. Sa-ti spun o gluma, la o varsta, ce ar insemna sa te recasatoresti si sa vina si ea cu niste figuri, tu cu tabieturile tale si sa nu va potriviti deloc?

Sa incep iar educatia, spala-te pe dinti, vezi ca nu e bine, mergi la frizer ca ti-a crescut parul… Nu! Lucrurile sunt trecute, toate se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor… Ce sa fac, sa iau pe cineva ca sa nu-mi fie urat? ”, a dezvăluit interpretul de muzică populară.

Adauga un comentariu