Prima pagină » Cultural » Mozaic muzical » Cum a putut să vină Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian. Artista a atras atenția

Cum a putut să vină Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian. Artista a atras atenția

11 nov. 2021, 09:31,
în Cultural

Miercuri, 10 noiembrie, Petrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum, iar colega lui Niculina Stoican a fost prezentă la înmormântare. Artistul a fost extrem de îndrăgit de publicul din România, dar și de colegii lui de breaslă. Acesta a stat timp de 14 ani în Ansamlul Folcloric ”Maria Tănase”, alături de care a încântat publicul cu fiecare apariție.

Doru Gusman, interpretul cântărețului, a precizat faptul că Mâțu Stoian a părăsit Ansamblul din cauza Niculinei Stoican.

Cum a apărut Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian

Cântăreața de muzică populară a fost implicată în organizarea înmormântării fostului ei coleg de breaslă. Niculina Stoican a venit îmbrăcată într-un cojoc crem în motive tradiționale. Aceasta a atras toate privirile în timp ce dirija organizarea mășinii care transporta coroanele. Imediat după asta, Niculina a intrat în teatru și stătea foarte aproape de intrare, acolo unde a fost surprinsă în timp ce dădea indicații oamenilor care veneau cu flori.

Niculina Stoican s-a dezis de afirmațiile făcute de Doru Gusman. El a mărturisit că Petrică Mâțu Stoian era „terorizat” de colega lui de breaslă, motiv pentru care a părăsit Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”, unde Niculina Stoian a devenit manager.

„Nu am avut nicio ceartă cu Petre, nu ne-am certat niciodată, nu s-a întâmplat absolut nimic. Declarațiile altor persoane nu mă privesc, și le asumă, fac ce consideră de cuviință. Eu nu sunt certată cu nimeni, ca drept dovadă dumnealui a fost aseară, când Petre a fost aici la Ansamblu Folcloric Maria Tănase, a venit, a stat cât a considerat de cuviință dumnealui împreună cu familia. Au plecat, au venit, au rămas cei care au rămas, deci de unde discuțiile astea pe care le spune dumnealui?! Ce pot să comentez eu? Ce face, pentru mine nu are relevanță. Nu am cum să comentez.

Eu sunt manager de instituție. Eu nu pot să comentez hotărârile pe care le iau cu terțe persoane decât în cadrul instituției sau cu superiorii mei. Am luat legătura cu familia, însemnând sora lui, și am întrebat dacă este de acord să fie măcar o zi depus Petre la sediul instituției. I-am dat timp de gândire, s-au gândit, s-au sfătuit în familie și mi-a spus da, este de acord. De aici, eu am făcut demersurile necesare ca să-l aduc în instituție. Restul, de unde să știu eu de unde sunt nemulțumirile astea”, a declarat Niculina Stoican.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, despre conflictul dintre artist și Niculina Stoican

Sora lui Petrică Mâțu Stoian a povestit că Niculina Stoican a fost profund afectat când a auzit că acesta s-a stins din viață, astfel că a izbucnit în plâns și a început să urle când i-a dat vestea cutremurătoare. Totodată, a mai explicat că cei doi au făcut întoteauna o echipă bună și au plecat împreună de jos, iar apoi au evoluat unul lângă celălalt.

„Erau ca doi copii de școală. Au crescut împreună, au plecat de jos împreună, făceau drumul pe jos pentru că nu aveau mașini atunci. Ei nu aveau un conflict, o joacă mai mult. Niculina îl iubea foarte mult și el la fel. A zbierat când a auzit că nu mai e printre noi. Ei se sunau la telefon, își dădeau păreri. Nu există așa ceva.”, a explicat sora regretatului artist în cadrul unei emisiuni TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *