Eveniment-Social

Moment special de absolvire pentru mii de tineri, la Iași. Studenți, părinți și profesori, împreună la o întâlnire aniversară- GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 25 iun. 2022
Promoția 2022 a UMF Iași a depus sâmbătă, 25 iunie, Jurământului lui Hipocrate

Moment special de absolvire pentru mii de tineri, la Iași. Studenți, părinți și profesori, împreună la o întâlnire aniversara. Totul a avut loc în cadrul ceremoniei organizate de Universitatea de Medicina și Farmacie (UMF) „Grigore T. Popa” din Iași. De reliefat că, la eveniment au participat și zeci de studenți străini.

Ceremonia 2022, în cifre

1540 absolvenți

13 specializări

8 specializări cu predare în limba română

3 specializări cu predare în limba engleză

2 specializări cu predare în limba franceză

Repartizarea pe țări:

1177 absolvenți români

363 absolvenți internaționali din 38 de țări

Cei mai mulți studenți internaționali sunt din Franța – 38 și din Israel – 84.

Programul Ceremoniei

Evenimentul a avut două părți: cursurile festive ale facultăților, în intervalul 10.00 -17.30, iar de la ora 19.00 a fost programată Ceremonia de Absolvire, urmat de cele ale decanilor Facultății de Medicină, Medicină Dentară, Farmacie și Bioinginerie Medicală.

Un moment mult așteptat a fost premierea șefilor de promoție a celor patru facultăți din cadrul UMF Iași. Au urmat speech-uri motivaționale, iar finalul a fost rezervat, ca de fiecare dată, unui moment solemn așteptat, încă din anul I, de toți studenții UMF Iași: rostirea Jurământul lui Hipocrate.
Adauga un comentariu