Cancan ultimă oră

Momente grele pentru Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera a fost operat de urgență

Publicat: 15 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Momente grele pentru Gigi Becali Latifundiarul din Pipera a fost operat de urgență
Gigi Becali aruncă bomba chiar înainte de Revelion

Gigi Becali trece printr-o perioadă destul de neplăcută, pentru că problemele de sănătate îi dau mari bătăi de cap. A ajuns de urgență pe masa de operație, pentru că o complicație mai veche a fost nevoită să fie tratată și nu mai putea suporta amânare.

Gigi Becali s-a operat

Gigi Becali a ajuns de urgență la spital. Latifundiarul din Pipera se confruntă cu ceva probleme de sănătate de mai mult timp, dar abia acum și-a făcut timp să le trateze. Medicii i-au zis că nu mai este timp de pierdut, dacă nu vrea ca situația să se complice.

Astfel, latifundiarul din Pipera s-a operat la mână. la o clinică din București, pentru că avea tendonul rupt de mai mult timp și începuse să se confrunte cu dureri insuportabile .Operația a fost una destul de grea și acum are mâna imobilizată într-o proteză, dar îi mulțumește lui Dumnezeu că a scăpat cu bine din această situație.

“M-am operat la umăr, o operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză. La mâna stânga am făcut operație la tendon. Aveam probleme la tendon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt.

Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”, a spus Becali potrivit paginii de Facebook a jurnalistei Mihaela Bîrzilă.

Medicii i-au zis că trebuie să se recupereze o perioadă și să aibă grijă cu tot ce face, pentru că operația a fost una riscantă.

Nu este prima dată când Becali are probleme de sănătate. Celebrul milionar a avut ceva complicații la vertebrele cervicale de când avea 30 de ani, afecțiune pe care a ascuns-o mult timp. Norocul lui a fost că a simțit boala și s-a tratat la timp.

Adauga un comentariu