Cancan

Momente inedite în platoul Chefi la cuţite. Un concurent şi-a cerut iubita în căsătorie

Publicat: 14 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Momente inedite în platoul Chefi la cuţite. Un concurent şi-a cerut iubita în căsătorie
Momente inedite în platoul Chefi la cuţite. Concurentul Robert Csete si-a cerut iubita in casatorie

Telespectatorii au avut parte aseară de momente inedite în platoul Chefi la cuţite. Un concurent şi-a cerut iubita în căsătorie. Concurentul Robert Csete a avut emoţii mari când a făcut pasul important. Totul s-a terminat cu bine, concurentul plecând acasă cu cuţitele de la şefi şi cu o soţie.

Ediţia cu numărul 17, din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuţite”, a adus un moment special, ce a impresionat pe toată lumea. Robert Csete, un tânăr bucătar din Cluj, s-a hotărât să facă pasul cel mare şi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui.

Momente inedite în platoul Chefi la cuţite. Robert Csete şi-a cerut iubita în căsătorie

Concurentul Robert Csete a avut mari emoţii când s-a prezentat în faţa celor trei chefi, mai ales că ştia că urmează să pună întrebarea care îi va schimba viaţa. Acesta le-a pregătit juraţilor o reţetă inedită de sushi, pe care l-a aranjat în farfurie sub forma unui peşte.

Prezenţa în platoul emisiunii a lui Robert Csete a fost guvernată de mari emoţii. Acesta a aşteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scarlatescu, dorindu-şi foarte mult să primească un cuţit.

„Eu sunt bucătar, specializat pe sushi. Am făcut şi bucătărie caldă”, a dezvăluit bucătarul, odată ajuns în faţa celor trei juraţi.

Robert Csete, cerere în căsătorie

După degustare, vocea lui Robert a început să tremure şi emoţiile au devenit şi mai mari. Concurentul a pregătit un moment special şi şi-a cerut iubită în căsătorie.

„În seara aceasta începe o nouă etapă a vieţii mele. Pentru că, pentru mine, este un moment foarte special. Vrei să îţi împarţi restul vieţii cu mine?”, a spus Robert Csete, în timp ce s-a pus în genunchi.

Apoi acesta a scos inelul şi a aştepta răspunsul iubitei sale, Mihaela. Totul s-a terminat cu bine pentru Robert Csete, care a plecat acasă cu două mari realizări. Planetele s-au aliniat, iar planul lui a ieşit perfect, i-a impresionat pe cei trei chefi şi a plecat acasă cu o soţie.

Cine va prezenta „Chefi la cuţite” după ce Gina Pistol a rămas însărcinată

Acum, după ce Gina Pistol a rămas însărcinată, multă lume se întreabă cine va prezenta emisiunea „Chefi la cuţite” de la Antena 1. Ei bine, se pare că nu vor fi schimbări importante în ceea ce priveşte această emisiune. Singura noutate ar fi ca Gina Pistol va avea o asistenţă pentru a-i fi mai uşor.

Vestea că este însărcinată cu primul copil al lui Smiley, la cei 39 de ani ai săi, a luat-o prin surprindere pe Gina Pistol. Şi aceasta deoarece ea ştia că nu poate avea moştenitori. Iar acum, acest lucru pare să-i dea peste cap planurile profesionale. Însă, se pare că s-a găsit deja o rezolvare în ceea ce priveşte emisiunea prezentată de iubita lui Smiley, „Chefi la cuţite”.

Cine va prezenta „Chefi la cuţite”

Gina Pistol trăieşte acum cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei şi este recunoscătoare din plin pentru asta. Însărcinată în aproape 5 luni, Gina Pistol urmează să aducă pe lume o fetiţă şi asta îi umple inima de bucurie.

Chiar dacă nu prea are voie să facă efort şi doctorul care îi supraveghează sarcina i-a recomandat să stea cuminte şi liniştită, Gina nu se poate rupe definitiv de televiziune şi de proiectele pe care încă le are până va naşte. Ciao.ro a aflat, pe surse, faptul că viitoarea mămica nu a renunţat la televiziune, aşa cum se zvonea, din contră, iubita lui Smiley vă filma şi pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la cuţite” de la Antena 1 pentru că nu vrea să îşi lase baltă colegii, mai ales că îi place mult ceea ce face. Probabil că producătorii o vor ajuta pe Gina să suporte mai uşor orele lungi de filmare, motiv pentru care îi vor aduce o asistenta care să îi facă audiţiile mai scurte, iar ea să nu stea atât de mult în picioare. Detalii aici

Adauga un comentariu