Cancan

Cine va prezenta „Chefi la cuțite” după ce Gina Pistol a rămas însărcinată

Publicat: 12 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine va prezenta Chefi la cuțite după ce Gina Pistol a rămas însărcinată
Cu toate că este însărcinată, Gina Pistol va prezenta și acest sezol al emisiunii "Chefi la cuțite"

Acum, după ce Gina Pistol a rămas însărcinată, multă lume se întreabă cine va prezenta emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1. Ei bine, se pare că nu vor fi schimbări importante în ceea ce privește această emisiune. Singura noutate ar fi că Gina Pistol va avea o asistentă pentru a-i fi mai ușor.

Vestea că este însărcinată cu primul copil al lui Smiley, la cei 39 de ani ai săi, a luat-o prin surprindere pe Gina Pistol. Și aceasta deoarece ea știa că nu poate avea moștenitori. Iar acum, acest lucru pare să-i dea peste cap planurile profesionale. Însă, se pare că s-a găsit deja o rezolvare în ceea ce privește emisiunea prezentată de iubita lui Smiley, „Chefi la cuțite”.

Cine va prezenta „Chefi la cuțite”

Gina Pistol trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și este recunoscătoare din plin pentru asta. Însărcinată în aproape 5 luni, Gina Pistol urmează să aducă pe lume o fetiță și asta îi umple inima de bucurie.

Chiar dacă nu prea are voie să facă efort și doctorul care îi supraveghează sarcina i-a recomandat să stea cuminte și liniștită, Gina nu se poate rupe definitiv de televiziune și de proiectele pe care încă le are până va naște. Ciao.ro a aflat, pe surse, faptul că viitoarea mămică nu a renunțat la televiziune, așa cum se zvonea, din contră, iubita lui Smiley va filma și pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 pentru că nu vrea să își lase baltă colegii, mai ales că îi place mult ceea ce face. Probabil că producătorii o vor ajută pe Gina să suporte mai ușor orele lungi de filmare, motiv pentru care îi vor aduce o asistentă care să îi facă audițiile mai scurte, iar ea să nu stea atât de mult în picioare.

Cum a reacționat Smiley când a aflat că va fi tătic

Smiley este și el în culmea fericirii și abia așteaptă să fie pus în fața faptului împlinit și să fie tătic. Chiar azi, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la ProTV, artistul a mărturisit că părinții lui sunt foarte încântați pentru că vor avea o nepoțică în familie pentru că până acum au fost numai băieți. Artistul a mai adăugat că are deja o listă de nume pentru fetița lui și a Ginei însă nu a dezvăluit deocamdată nimic și probabil o va face în stilul propriu, așa cum a și anunțat, alături de iubita lui, într-un material video postat pe rețelele de socializare, că va fi tătic de fetiță.

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a pufnit râsul, nu ne venea să credem”, a mai mărturisit Gina, care spune că vrea să fie „o mamă cool, înțelegătoare. Copilul va fi un om liber”, a spus Gina Pistol în filmulețul postat de Smiley pe Youtube, în care anunțau că vor deveni părinți.

Așadar, nu apare nicio modificare în privința proiectelor profesionale ale Ginei Pistol. Totodată, nu mai este niciun secret cu privire la cine va prezenta „Chefi la cuțite”…

Adauga un comentariu