Actualitate

Momente socante intr-o comuna. Un bataus a fost invitatul special al primarului, la sedinta de Consiliu Local

Publicat: 26 iun. 2016
1

@ Un personaj ce a batut, la propriu, intreaga conducere a primariei a ajuns sa se plimbe nestingherit prin institutie @ Noul primar pare a fi in cardasie cu individul acuzat de ultraj @ Barbatul a sarit cu pumnii si picioarele pe primar, viceprimar si secretarul primariei, iar acum isi face de cap prin sediu

Momente absolut incredibile in plenul sedintei de Consiliu Local. Un personaj certat cu legea, care i-a agresat fizic pe primar, viceprimar si secretarul unei comune de langa Pascani, a asistat impasibil la sedinta de constituire a Consiliului Local, fara ca nimeni sa aiba ceva de obiectat. Ba chiar, individul a fost adus la sedinta catre noul primar al comunei, probabil pentru a-l folosi ca si garda de corp. Primarul Constantin Cojocaru (UNPR) a vrut sa fie sigur ca apele ii ies asa cum trebuie si a venit la sedinta insotit tocmai de cel care a sarit sa-i nenoroceasca pe oamenii din primarie.

Anul trecut, batausul Vasile Croitoru a intrat peste fostul primar Ionut Gospodaru, peste viceprimarul Liviu Aioanei si peste secretarul Danut Ciobanu si i-a luat la pumni si picioare. Individul s-a ales cu dosar penal pentru amenintare, ultraj si teoretic nu avea ce sa mai caute in sediul primariei. Individul a fost trimis in judecata de procurorii pascaneni pentru savarsirea infractiunii de ultraj, fiind judecat in prezent de Judecatoria Pascani. Numai ca, actualul primar nu a tinut cont de asa ceva si l-a adus cu el pe Croitoru, in caz ca lucrurile la CL degenerau si avea nevoie de cineva care sa imparta pumni si picioare. Fostul primar, actual ales local PSD, Ionut Gospodaru, una din victimele agresorului, a ramas perplex cand l-a vazut pe individ in sala de sedinte. Totul a plecat de la nominalizarea viceprimarului comunei.

Consilierii urmau sa decida prin vot noul viceprimar. Numai ca votul nu a fost cel asteptat de primar, iar ulterior s-a iscat un nou scandal in sala de sedinte, protagonist fiind chiar batausul. „A fost o problema in momentul alegerii viceprimarului. Eu am vrut sa candidez pentru functia de viceprimar, insa m-am retras din cursa, pentru ca am vazut ca nu am cu cine colabora. Asa s-a ajuns ca Liviu Matei, de la UNPR, sa fie cel care a candidat pentru aceasta functie. In urma votului, a obtinut 6 voturi pentru si 6 impotriva”, a mentionat Ionut Gospodaru, actual consilier local.

Bataie in sediul primariei

La finalul lunii iunie a anului trecut, Croitoru a intrat cu forta in primarie. Individul, impreuna cu alte persoane, a facut un scandal monstru la acea vreme, amenintand in stanga si-n dreapta. Croitoru acuza ca a pierdut subventii agricole de la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) din cauza functionarilor, cu toate ca nu ar avea terenurile in exploatare sau proprietate. Incercand sa-l linisteasca, Gospodaru si ceilalti si-au incasat pumni si picioare, salvarea venind de la un alt ales local, mai corpolent, care l-a potolit pe agresor, dupa ce i-a aplicat la randul lui o corectie fizica. Si zilele trecute, Croitoru a manifestat un comportament agresiv si violent, iar alesii locali au refuzat sa mai participe la sedinta.

„Ulterior a inceput scandalul. Au adus oameni care au pus presiune si care cautau sa se impuna prin orice mijloace. Am ramas putin dezamagit ca din grupul acela de persoane facea parte si cetateanul acuzat de ultraj si care a fost adus tocmai de actualul primar. M-am convins ca nu pot colabora cu astfel de oameni. Am intrat in opozitie pentru ca nu putem sa lucram cu astfel de persoane. Vom vedea ce va fi la noua sedinta de constituire a Consiliului Local”, a mai spus Ionut Gospodaru.
Adauga un comentariu