National

Momente terifiante în Timişoara. Un cunoscut medic chirurg s-a împuşcat în cap

Publicat: 15 oct. 2020
Voicu Voiculescu s-a împușcat în cap
Voicu Voiculescu s-a împușcat în cap

Sunt momente terifiante în Timişoara după ce un cunoscu medic chirurg s-a împuşcat în cap. Decizia şocantă a medicului Voicu Voiculescu a venit după ce acesta trecea prin nişte momente mai grele.

Medicu era specialist în chirurgie toracică şi a folosit, pentru a se sinucide, de un pistol cu glonț. Incidentul a avut loc într-o zonă centrală din Timişoara, în acasă acestuia de pe strada Brediceanu.

Medicul Voicu Voiculescu s-a împuşcat în cap

Medicul chirurg trecea prin momente grele după ce, se pare, trecea printr-un proces de divorţ. Specializat în chirurgie toracică, medicul în vârstă de 61 de ani a folosit un pistol cu glonţ de fabricaţie cehească.. Conform primelor informaţii din dosar, medicul s-a împuşcat în cap în jurul orei 19.00.

Cea care a făcut descoperirea macabră este chiar soţia acestuia care l-a găsit prăbuşit în casă, fără suflare. După descoperire, speriată, aceasta a sunat la numărul unic de urgenţă 112. Momentan nu se cunosc cauzele exacte care au dus la tragedia aceasta. Totuşi, surse din ancheta afirma faptul că s-a găsit la locul producerii tragediei un bilet de adio.

Medicul era instructor de tir în timpul liber şi de aceea avea în casa arma.

Trupul neînsufleţit a fost preluat de medicii legişti pentru autopsie. Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate şi nu înţeleg ce i s-ar fi putut întâmpla medicului pentru a lua o asemenea decizie. Unii povestesc că s-au întâlnit cu el chiar cu câteva ore înainte de a se produce tragedia şi nimic nu părea suspect în comportamentul său.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii
 • Winchesteru îi mai bun.
  Ofrodel stia el ce stia.
  Totusi, domnu doctor a facut deranj in casa.
  Putea de-un paregzamplu o se urce fromosel in masina si sa o taie spre Galati.
  Acolo, intr-o parcare la margine de drum, ar fi intrat (precum lumea buna) in catalogul dedicat.
  Dar el nu !

Adauga un comentariu