Actualitate

Momente terifiante pentru un cunoscut activist din Buzău! A fost luat la bătaie chiar de față cu poliţiştii cărora le-a cerut ajutorul – FOTO, VIDEO

Publicat: 13 iun. 2021
Momente terifiante pentru un cunoscut activist din Buzău

Un cunoscut activist a fost victima unor scene greu de imaginat. Nițu Robert Gabriel, activist buzoian a fost bătut de mai multe persoane. Incidentul s-a produs chiar în faţa oamenilor legii cărora le-a cerut ajutorul.

Conform mărturiilor personale, Robert Gabriel Nițu a fost urmărit în trafic de mai mulţi agresori care i-au spart și geamul autoturismului. Ulterior, aceştia s-au năpustit asupra lui. Totul s-a produs în timp ce forţele de ordine se aflau la câțiva metri distanță.

Activistul buzoian Nițu Robert Gabriel a fost bătut chiar de față cu poliția

Conform declaraţiilor făcute de acesta, activistul Nițu Robert Gabriel a fost bătut de mai mulţi indivizi care l-au urmărit prin traficul din Buzău. În pofida faptului că poliţiştii se aflau la doar câţiva metri distantă, agresorii nu au arătat că le-ar fi frică.

În primă fază, agresorii au început să îl urmărească în trafic şi ulterior i-au spart luneta autoturismului. După ce Nițu a încercat să fugă, personajele au inceptu să îl urmărească. Acesta ar fi fost urmărit de mai multe maşini:

,,M-au urmărit și blocat în trafic, 6 autoturisme, precum în filmele de acțiune, doar în Columbia se mai întâmplă așa…”, spune activistul într-o filmare.

Poliţiştii nepăsători la scenele cumplite din Buzău

După minute întregi în care este urmărit ca în filme, bărbatul a oprit maşina lângă un echipaj al poliţiei. Acesta a crezut că este în siguranţă dar s-a înşelat. Deşi s-ar crede că lângă oamenii legii lumea este în siguranţă, lucrurile din teren stau la polul opus. Bărbatul imploră ajutorul oamenilor legii dar fără folos.

După câteva momente ajung și agresorii care opresc la semnalul polițiștilor, dar sunt indiferenție de prezența lor acolo și năpustesc asupra mașinii în care se afla activistul.

Acesta reușește să fugă cu mașina după ce este lovit în față de unul dintre agresori. Pe filmare se poate observa cum bărbatul sângerează, iar mașina este plină de bucăți de sticlă.

Comentarii
Adauga un comentariu