Actualitate

Momentul în care Culiță Sterp a făcut accidentul rutier de la Cluj! Artistul a trecut cu viteză pe roșu – VIDEO

Publicat: 17 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Momentul în care Culiță Sterp a făcut accidentul rutier de la Cluj Artistul a trecut cu viteză pe roșu - VIDEO
Cântărețul Culiță Sterp, 30 de ani, a produs un accident în noaptea de miercuri spre joi, în Cluj-Napoca, conducând cu viteză excesivă

Cântărețul Culiță Sterp, 30 de ani, a produs un accident în noaptea de miercuri spre joi, în Cluj-Napoca, conducând cu viteză excesivă.

Acesta venea dinspre Bulevardul Eorilor, cu viteză excesivă, a intrat pe roșu direct în fața unui Logan alb, care circula normal, având verde la semafor.

Accident rutier provocat de Culiță Sterp

Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un Culiță Sterp, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj.

În urma evenimenului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

ISU Cluj a fost alertat la ora 2:08 cu privire la accidentul rutier între cele două autoturisme, fiind necesară prezența pompierilor, a unei autospeciale de stingere și descarcerare, dar, și a ambulanței SMURD.

„În cursul nopții, în jurul orei 02.00, polițiștii rutieri au fost sesizați pentru a interveni în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca. Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ. După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Ce a făcut artistul cu câteva ore înainte de accident

Înainte de incident, Culiță Sterp se afla în compania unui bun prieten. Artistul a publicat câteva filmulețe, pe pagina sa de Instagram, în care dansa și rădea, fără să se gândească vreo secundă la ceea ce avea să urmeze.

În momentul accidentului, artistul se afla la volanul mașinii sale, sub influența băuturilor alcoolice și se îndrepta cel mai probabil spre casă.

Adauga un comentariu