Prima pagină » Radio » Actualitate » Mona Segall, producătorul de aur al emisiunilor de la Antena 1. Care este secretul succesului ei

Mona Segall, producătorul de aur al emisiunilor de la Antena 1. Care este secretul succesului ei

04 mai 2021, 14:19,
BZI.ro, în Radio

Cu siguranță, Mona Segall este cel mai de succes producător din showbiz-ul autohton, de numele ei fiind legate mai toate emisiunile de top. Debutul ei în domeniu a fost la Studiourile Buftea, din 1980, unde a început ca asistent de regie și apoi regizor secund. La începutul anilor 90 va trece la Media Pro, ca director al Mediavision, de sub bagheta ei ieșind multe emisiuni celebre. Și totuși, din 2014 va ajunge în curtea concurenței, la Antena 1.

Fără doar și poate, Mona Segall este omul cu show-ul din televiziunea autohtonă. Va împlini în curând 60 de ani, iar numele ei este legat de cele mai tari producții de la Pro TV și Antena 1. Vreme de 19 ani a produs cele mai de succes emisiuni din Pache Protopopescu, după care a trecut în barca Trustului Intact. Și aici, de șapte ani, ea face istorie cu Asia Express, Chefi la cuțite ori X Factor.

Mona Segall, cel mai de succes producător autohton

Este cel mai mare producător de televiziune din România, aflându-se în spatele emisiunilor „Asia Express” sau „Chefi la cuțite” (de la Antena 1) ori „Dansez pentru tine”, „Vocea României”, respectiv „Românii au talent” (pe când era la Pro TV). Este fiică de documentariști, atât mama, cât și tatăl ei lucrând la Studiourile Buftea, în plin comunism, unde a început și ea ca asistent de regie. Așadar, a copilărit pe platourile de filmare și a cunoscut toată lumea bună a cinematografiei românești ale acelor vremuri.

Începând cu 1992, împreună cu Adrian Sîrbu a creat ceea ce înseamnă Pro TV, alături de o echipă care a făcut istorie în televiziune. Și totuși, din acei oameni de la postul din Pache Protopopescu nu a mai rămas nimeni astăzi. Mona Segall este cea care a produs Dansez pentru tine, Vocea României, Românii au Talent, Alege Asia, Ştii şi câştigi, Roata norocului, Preţul corect, Te uiţi şi câştigi, Ecuaţia Pro, Ministerul comediei şi Vara Ispitelor. Apoi, din 14 aprilie 2014, a ajuns la Antena 1, continuând seria succeselor.

Ce vârstă are Mona Segall și ce salariu primește

După cum aminteam, a început să lucreze în branșă din 1980, la Studiourile Buftea. Pe atunci Mona Segall avea vârsta de 19 ani, ea fiind născută la data 7 iunie 1961, așadar urmează să împlinească 60 de ani luna viitoare. În ceea ce priveste starea civilă, este căsătorită și are un fiu. „Doamna show-urilor de top” a lucrat şi la alte emisiuni din Antena 1, cum ar fi „Poftiţi pe la noi”, „Dansez printre stele”, „Iadul bucătarilor” ori „X Factor”.

Totuși succesul ei se reflectă foarte bine și în componenta finaciară cu care este remunerată. Astfel, atunci când a venit în trustul Intact, a negociat intens, astfel că are un salariu consistent – de 20000 de euro în fiecare lună. La prima vedere este o sumă imensă, însă ținând cont de emisiunile pe care le produce își merită fiecare bănuț.

Lăsând la o parte toate acestea, Mona Segall are și anumite chichițe, astfel că toată echipa cu care lucrează a trebuit să se adapteze la stilul ei. Astfel, nu este deloc o persoană matinală și ziua ei de muncă începe după ora 11:00. Producătorul de geniu admite că asta este o problemă, însă altfel „nu poate funcţiona”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *