Cancan ultimă oră

Monica Anghel, în pericol? Cu cine a mai intrat Marcel Pavel în contact înainte de a afla că este infectat cu coronavirus

Publicat: 18 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

O nouă veste proastă în showbiz-ul românesc: îndrăgitul cântăreț Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Informații despre starea de sănătate a artistului, și numele celor cu care a intrat în contact înainte de a afla rezultatul testului, în continuare.

Marcel Pavel, infectat cu temutul virus

Marcel Pavel a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, iar ieri seară acesta a fost luat de acasă cu izoleta și transportat la spitalul „Matei Balș“ din Capitală, unde lupta împotriva virusului mortal a început. Pentru a afla care este starea de sănătate a artistului, un reporter de la „Gandul“ a încercat să ia legătura cu el, însă nu a putut fi contactat căci avea telefonul închis.

Ieri, cu doar câteva ore înainte de a afla rezultatul testului, Marcel Pavel a declarat într-un interviu următoarele:

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ“.

Duminică, interpretul a sărbătorit ziua de naștere a soției sale.

„Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soție Violeta Pavel își sărbătorește ziua de naștere! Să-i urăm împreună «LA MULȚI ANI!» Dumnezeu să ne binecuvânteze!“, a scris el într-un mesaj pe Facebook.

Cu cine a intrat în contact cântărețul

Mai rău este faptul că Marcel Pavel a intrat în contact cu mai multe persoane, ocupându-și timpul cu activitățile cu care ne-a obișnuit deja. Cu doar câteva zile înainte de a fi confirmat cu noul coronavirus, artistul ducea o viață liniștită, participând la filmările pentru noul sezon „Te cunosc de undeva“ de la Antena 1.

Așa se face că interpretul a intrat în contact cu colegii de la emisiunea menționată anterior, printre care și Andreea Bălan și Monica Anghel, după cum veți putea vedea și în captura din galeria foto a acestui articol. Suspect de infectare cu SARS-CoV-2, artistul a declarat miercuri pentru click.ro că nu are simptome ale infecției cu noul virus.

 

Adauga un comentariu