National

Monica Anghel, infectată cu noul coronavirus. Artista este vaccinată cu ambele doze

Publicat: 23 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Anghel infectată cu noul coronavirus. Artista este vaccinată cu ambele doze
Monica Anghel este una dintre marile artiste ale țării care a intrat în grațiile publicului din România atât datorită talentului său muzical desăvârșit

Monica Anghel a anunțat astăzi după amiază că are COVID, în ciudat faptului că a făcut ambele doze de vaccin. Artista a lansat un apel românilor să aibe grijă de ei.

Monica Anghel şi-a anunţat fanii pe reţelele de socializare că are COVID, chiar dacă s-a vaccinat cu ambele doze. Alături de anunț artista a postat şi o imagine cu ea într-o ipostază diferită de cum obișnuia, semn că aceste momente nu sunt tocmai bune.

„Sunt vaccinata cu ambele doze si cu toate acestea tot am facut covid…aveti grija de voi”, spune Monica Anghel pe pagina sa de socializare.

Monica Anghel, schimbare drastică de look „Mie îmi place ceea ce văd”

Monica Anghel a împlinit 50 de ani pe 1 iunie 2021, iar recent a optat pentru o schimbare radicală de look. „Important este ca mie, când mă uit în oglindă, să-mi placă ceea ce văd. Și mie îmi place ceea ce văd”, a mărturisit artista.

Atât solistei, cât și soțului ei, Marian Caraivan, le place să experimenteze noi look-uri, scrie Ok! Magazine.

„Dar și el și-a lăsat părul lung și barbă și s-a tatuat. Deci e ok. Atâta timp cât nu ne facem rău unul altuia și ne respectăm reciproc, cred că despre asta este vorba, nu contează că eu m-am tuns mai scurt. Dar cred că tunsoarea ține și de personalitate, cum ești tu ca om. Iar eu, dacă sunt un om foarte activ și nu sunt genul de duduiță, am simțit că mi se potrivește. Viața e prea scurtă și e despre altceva: despre a te simți bine în pielea ta…”, a completat.

„E drept că, din fericire, am putut să mă tund așa, pentru că am capul perfect rotund, am urechile proporționate, fața la fel. Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani. Nu mi-am făcut intervenții la față, doar puțin botox între sprâncene, pentru că tot timpul stăteam încruntată și mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el. (râde)

Și atâta tot, altceva nu mi-am făcut. Dar probabil moștenirea genetică, fiind foarte bună, e și motivul pentru care arăt atât de bine”, a declarat Monica Anghel, tot pentru OK! Magazine.

Adauga un comentariu