Cancan ultimă oră

Monica Anghel luptă împotriva Covid-19 cu medicamente de la Gigi Becali. ,,Dacă nu eram vaccinată, eram mai rău”

Publicat: 26 sept. 2021
Monica Anghel a primit un cadou inedit de ziua ei
În urmă cu două zile, Monica Anghel a anunțat pe rețelele sociale că s-a infectat cu COVID-19, deși a făcut ambele doze de vaccin

Monica Anghel se află în izolare, după ce a fost testată pozitiv la coronavirus. Artista a primit, sâmbătă dimineață, medicamente de la Gigi Becali, cu care speră să treacă mai ușor peste boală. Este conștientă că dacă nu ar fi fost vaccinată, starea ei ar fi fost mult mai gravă.

În urmă cu două zile, Monica Anghel a anunțat pe rețelele sociale că s-a infectat cu COVID-19, deși a făcut ambele doze de vaccin. La scurt timp după dezvăluire, familia și apropiații s-au interesat dacă are nevoie de ceva.

Omul de afaceri Viorel Păunescu chiar i-a adus niște medicamente, primite de la Gigi Becali. Monica Anghel a precizat că se simte bine și că este atent monitorizată de medicul ei. Din fericire, nu se confruntă cu o formă severă a bolii.

“Sunt bine, sunt monitorizată de medicul meu dr Camelia Brumă. Am primit azi dimineață de la domnul Viorel Păunescu niște medicamente pe care le avea domnul Gigi Becali, sunt familia și prietenii care vin și îmi lasă la ușă tot ce este nevoie.

Probabil că, dacă nu eram vaccinată, eram mai rău, așa că sunt bine. Vă mulțumesc frumos!”, a spus Monica Anghel.

Gigi Becali a ajutat multe personalități cu medicamente anti-COVID

De precizat că nu este pentru prima dată când Gigi Becali trimite medicamente celor infectați cu coronavirus. De-a lungul timpului, omul de afaceri a ajutat multe personalități din România, în special din lumea fotbalului. Victor Pițurcă, Marius Șumudică sau Dumitru Dragomir sunt doar câțiva dintre cei care au primit medicamente de la latifundiarul din Pipera.

“M-a surprins Gigi Becali. Când a aflat că am COVID-19, mi-a trimis medicamente, mi-a trimis asistenta acasă. Nu mă așteptam, pentru că nu știa. Nici nu avea de unde să știe, dar am înțeles după că i-ar fi spus Cristi Borcea, eu fiind în relații foarte bune cu Cristi. A făcut un gest frumos. Dacă ar fi pățit același lucru, și eu aș fi făcut la fel”, a declarat Victor Pițurcă, în urmă cu mai multe luni.

 

Adauga un comentariu