Cancan

Monica Bârlădeanu, despre drama cu care se confruntă. „Am văzut multă dragoste falsă”

Publicat: 14 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Bârlădeanu despre drama cu care se confruntă. Am văzut multă dragoste falsă
Frumoasa actriță Monica Bârlădeanu a împlinit 43 de ani și încă mai speră să găsească dragostea adevărată

Frumoasa actriță Monica Bârlădeanu a vorbit recent despre drama pe care o trăiește din punct de vedere sentimental, și anume faptul că nu a avut noroc în dragoste. Până în urmă cu câțiva ani, ea a fost implicată în mai multe relații amoroase și a cunoscut celebritatea atât în țară cât și în străinătate. Cu toate că încă nu a găsit dragostea adevărată, Monica Bârlădeanu nu și-a pierdut încrederea și speranța.

Monica Bârlădeanu este de departe una dintre cele mai frumoase femei din România. Și totuși, ea încă nu a avut noroc în dragoste și nici nu a fost căsătorită până acum. Cu toate acestea, actrița este convinsă că niciodată nu e prea târziu pentru formarea unei familii. Totodată, ea speră ca la un moment dat să cunoască dragostea adevărată. Frumoasa actriță a făcut recent o mărturisire surprinzătoare la podcastul lui Damian Drăghici.

Monica Bârlădeanu și drama cu care se confruntă

Actrița Monica Bârlădeanu a avut relații cu bărbați celebri, dar recent a făcut o mărturisire surprinzătoare. Până acum nu a cunoscut ceea ce ea a numit „dragostea profundă”. În schimb, vedeta a spus că a întâlnit multe sentimente false, care mascau dragostea adevărată.

„Cred în relații profunde și adevărate! Eu nu știu ce înseamnă dragoste adevărată, dar știu că am văzut multă dragoste falsă. Aș vrea să cred că sunt capabilă să iert orice, dar asta nu înseamnă că putem rămâne împreună. Dacă faci niște lucruri care, pentru mine, reprezintă o trădare, nu-i bai, că eu te iert, dar lucrurile acestea devin incompatibile cu natura relației în care vreau eu să fiu”, a spus Monica Bârlădeanu.

În plus, vedeta este convinsă că acolo unde nu este iertare, iubirea-i un cuvânt fals. Și totuși, nu trebuie confundată iertarea cu rămânerea în relații care te rănesc sufletește. Altfel spus, poți ierta, îl poți înțelege pe celălalt, dar totodată poți alege și să nu continui acea relație.

Monica Bârlădeanu a ajuns la vârsta maturității depline

Ziua de 12 decembrie a fost una cu totul specială pentru Monica Bârlădeanu, care a împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani. Fiind o actriță foarte iubită atât de public, cât și de colegii de breaslă, vedeta a primit numeroase urări de ziua ei. Frumoasa brunetă s-a bucurat ca un copil pentru fiecare urare primită și le-a mulțumit tuturor pe contul de Instagram.

Și totuși, în pofida celor 43 de ani împliniți, actrița și-a păstrat frumusețea de la 20 și are o strălucire interioară foarte intensă. Monica are foarte mare grijă la alimentație și la sport, astfel că vedeta ar putea face față cu brio unui concurs de frumusețe. Dincolo de toate acestea, chiar dacă în viața ei încă nu este cineva special, actrița își dorește să se căsătorească și să își întemeieze o familie. Așadar, cu siguranță Monica Bârlădeanu va depăși drama cu care se confruntă și va găsi în cele din urmă dragostea adevărată.

Adauga un comentariu