Cancan

Monica Davidescu divorțează de Aurelian Temișan? Anunțul făcut într-o emisiune TV

Publicat: 12 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Davidescu divorțează de Aurelian Temișan Anunțul făcut într-o emisiune TV
Monica Davidescu a facut o gluma despre faptul ca ar divorta de Aurelian Temisan

Invitată în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, actrița Monica Davidescu a surprins cu anunțul că divorțează de Aurelian Temișan. Cei doi au împreună o fetiță, și pe lângă acest aspect formează un cuplu extraordinar și pe scena. În momentul în care Dani a întrebat-o cum a petrecut de ziua Femeii, celebra actriță a răspuns: ”Ești sigur că vrei să îți spun? Am primit o săptămână de muncă și un divorț”.

Dani Oțîl: Stai puțin! Cum?

Monica Davidescu divorțează de Aurelian Temișan?

După ce a văzut reacția moderatorului, Monica Davidescu l-a liniștit imediat și a explicat mai exact ce a vrut să spună.

Monica Davidescu: Da, o săptămână de muncă pentru că noi lucrăm cu cei mici la cursuri de muzică și vine și el. Și mi-a oferit «divorțul anului», adică în final am terminat piesa care așa se numește.

Dani Oțil: Aaaa, deja mă luase inima. Mă și gândeam cum l-a apucat nebunia pe Temi la bătrânețe să divorțeze.

Monica și Aurelian sunt de aceeași vârstă și formează o echipă pe cinste atât pe scenă cât și în viața personală. Potrivit acestora pentru o căsnicie armonioasă este nevoie de compatibilitate, maturitate și dorința de a merge împreună mai departe, cu bune și cu rele. Desigur este vorba și de multa dragoste.

„Cred că fiecare știe când să lase de la sine că să îi fie bine celuilalt. Ne ajutăm, ne ascultăm, încercăm să ne înțelegem necesitățile și mai ales avem un drum comun din care amândoi ne străduim să eliminăm piedicile, obstacolele ce ne ies în cale, mai ales prin oameni care își bagă coada cu păreri sau acțiuni care ne deranjează echilibrul”, au declarat Monica și Temi, așa cum îl alintă ea.

„Dora și Aurelian sunt prioritatea numărul unu în viața mea.  Ei mă susțin în tot ce fac sau chiar se implică. Daca vrei și ești bine organizat poți să le faci pe toate chiar dacă mai rămân treburi banale de azi pe mâine. Viața de familie și cariera merg mâna în mână”, a declarat Monica Davidescu pentru Ciao.

Aurelian Temișan, dezvăluiri despre căsnicie și soția lui

Cu ocazia aniversării, artistul a postat pe Instagram un mesaj emoționant și mai multe fotografii în care apare împreună cu soția lui și rodul iubirii dintre ei doi – fiica lor.

„13 ianuarie 1995 – 13 ian. a.c. 26 de ani, până acum, de când ne-am cunoscut. Ani buni, frumoși, intenși, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reușite, ani în doi, după care în trei, dar în aproape toți anii cu animăluțe în casă, ani în care am asistat la nașteri, în care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit„, își începe mesajul Aurelian Temișan.

În tot acest timp, în care Aurelian Temișan și soția lui Monica au construit o casă, o familie unită, s-au întâmplat multe evenimente fericite în viața lor. Au urcat împreună pe scenă, au botezat, au cununat, dar cel mai important – spune actorul – au fost sănătoși și au fost împreună mereu.

„Ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat și am fost aplaudați… Dar cel mai important e că am fost sănătoși și că am fost și suntem împreună. Să tot fim! Cu voi în preajmă, să vă bucurăm ca până acum și să simțim că mai vreți… și mai vreți… și mai vreți”, mai spune Aurelian Temișan.

Invitată în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, actrița Monica Davidescu a surprins cu anunțul că divorțează de Aurelian Temișan. La finalul conversatiei s-a dovedit ca totul a fost doar o gluma.

Adauga un comentariu