Monica Gabor a abandonat școala pe când era la liceu. Vedeta a revenit după un an de pauză

14 mai 2024, 13:06,
BZI.ro, în Cancan

Puțină lume știe că Monica Gabor a abandonat școala pe când era la liceu, timp de un an, pentru a urma cursuri de modelling. A revenit însă pentru a-și finaliza studiile, transferându-se la o altă unitate de învățământ. Între timp devenise iubita lui Irinel Columbeanu și cu o săptămână înainte de absolvirea clasei a XII-a Monica Gabor a ajuns la un liceu din Snagov.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în Statele Unite, unde locuiește într-o vilă de lux din Malibu, Los Angeles, împreună cu partenerul ei, Mr Pink, și familia acestuia. Deși este cunoscută publicului larg datorită frumuseții și prezenței sale în lumea modei și a showbiz-ului, ea are și un secret rușinos pe care nu multă lume îl știe.

Monica Gabor a abandonat școala pe când era la liceu

În cele din urmă, Monica Gabor a fost o elevă model și o studentă excepțională. Puțini sunt cei care știu că a trecut examenul de bacalaureat cu media 9,27, iar ulterior a ales să urmeze studii superioare la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Aici, ea și-a dezvoltat abilitățile în domeniul comunicării și relațiilor publice, obținând o notă 10 la absolvire.

Însă, și mai puțini sunt cei care știu că Monica Gabor a pierdut un an de școală. Fosta soție a lui Irinel Columeanu a preferat în locul studiilor să meargă la o școală de modelling. Întâmplarea s-a petrecut pe când viitoarea doamnă Columbeanu era la începutul clasei a XI-a, la Liceul „Mihai Eminescu” din Bacău.

Prin urmare, Monica Gabor a terminat școala un an mai târziu, spre disperarea părinților. Deși, în final, a fost o elevă model, în primii ani, mediile ei se învârteau între 7 și 8. La purtare, notele erau și mai mici, deoarece nu era prezentă la cursuri.

A fost nevoită să repete clasa a XI-a

În clasa a XI-a, lucrurile au ajuns atât de rău, încât a fost nevoită să plece de la Liceul „Mihai Eminescu”. A reluat cursurile un an mai târziu, la Colegiul „Henri Coandă”, repetând clasa a XI-a.

„Monica începuse atunci o școală de modelling și lipsea foarte mult. Am chemat-o și i-am spus că nu este posibil să facă școala ca la frecvență redusă. La puțin timp, ea a decis să se transfere de la noi.

Dar pentru că era în luna octombrie, când urma clasa a XI-a, și transferul nu se putea face în timpul anului școlar, nu i-am dat acceptul. Și-a luat toate documentele de la noi și a plecat în timpul anului școlar”, a povestit, în urmă cu ceva timp, Mihaela Dugheri, directoarea Liceului „Mihai Eminescu” din Bacău.

Ulterior, actuala soție a lui Mr Pink s-a mutat la Colegiul „Henri Coandă”, unde a făcut clasele XI-XII, iar cu o săptămână înainte de absolvire, s-a transferat la un liceu din Snagov. La acea vreme, Monica Gabor era deja iubita lui Irinel Columbeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *