Cancan

Ce studii are Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Ce note a luat la bacalaureat și licență

Publicat: 08 mart. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Ce studii are Monica Gabor fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Ce note a luat la bacalaureat și licență
Monica Gabor are o pregătire academică solidă care i-ar putea deschide uși către un viitor frumos și plin de oportunități

Nu multă lume știe ce studii are Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu și în prezent actuala parteneră de viață a lui Mr Pink. Contrar așteptărilor, aceasta a fost o elevă model și o studentă de excepție, cel puțin prin prisma rezultatelor obținute. În prezent, Monica Gabor trăiește în America, alături de fiica sa, fiind mamă și pentru fiul lui Mr Pink.

Atunci când a început o relație cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor era elevă în ultimul an de liceu. Nu a durat mult și cei doi s-au căsătorit, după care le-a venit pe lume și fiica – Irina. După cinci ani de mariaj, drumurile lor s-au despărțit, iar de mai bine de 11 ani aceasta locuiește în America.

Ce studii are Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor, fosta soție a omului de afaceri Irinel Columbeanu, este cunoscută publicului larg datorită frumuseții și prezenței sale în lumea modei și a showbiz-ului. Și totuși, în pofida domeniului în care a activat, Monica Gabor are o pregătire academică solidă care i-ar putea deschide uși către un viitor frumos și plin de oportunități.

Puțini știu că Monica Gabor a fost o elevă model și o studentă excepțională. Ea a trecut examenul de bacalaureat cu nota 9,27, demonstrându-și dedicarea și abilitățile academice încă din liceu. După absolvirea liceului, a ales să urmeze studii superioare la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative), unde și-a continuat parcursul academic cu aceeași pasiune și determinare. Aici, Monica Gabor și-a dezvoltat abilitățile în domeniul comunicării și relațiilor publice, obținând o notă 10 la absolvire.

Diploma sa în Comunicare și Relații Publice reprezintă o bază solidă pentru o carieră în lumea media, marketingului sau relațiilor publice. Cu această pregătire academică, Monica Gabor are posibilitatea de a se implica în diverse proiecte profesionale și de a-și valorifica cunoștințele și experiența în industria comunicării și marketingului.

Ce fantezii avea Irinel Columbeanu cu fosta soție

În cel de-al doilea volum al cărții sale, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri fără precedent. Printre ele, inclusiv detalii despre fanteziile pe care le avea cu fosta soție, Monica Gabor.

„În astfel de clipe de răgaz ei îi plăcea, mai ales după ce Ili o și învăță cum, ca el s-o lase să îl radă pe față. Iar lui îi plăcea să se uite la ea și să și-o închipuie în diferite ipostaze, cel mai adesea imaginându-și că este o actriță chinezoaică. De altfel, asta îi și recomandă să facă mai târziu în viață, ținând cont de trăsăturile ei asiatice, cu ochii care lui i se păreau migdalați”, a scris Irinel Columbeanu în volumul al doilea al cărții sale.

În această carte, Irinel Columbeanu a dat cât s-a putut „din casă”, fapt care ar fi deranjat-o pe Monica Gabor.

Comentarii
  • Dale dreacu de minciuni gogonate !, citi bani ai primit ?, noi astia mai vechi stim ca a fost o parasuta minora prostituata culeasa dintrun club de noapte de catre martalogul de Columbeanu , milionarul ia platit toate diplomele si notele despre care scrieti voi aici !, tot el a bagato pe bani buni si relatii in ”lumea buna”, modeling , Botezatu, showuri , sindrofii

Adauga un comentariu