Cancan

Monica Gabor fară machiaj. Cum arată fosta „scorpie de la Izvorani” 

Publicat: 05 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Gabor fară machiaj. Cum arată fosta scorpie de la Izvorani 
Monica Gabor a postat pe Instagram o imagine in care este suta la suta naturala

Monica Gabor s-a afișat fară machiaj și a suprins pe toată lumea pe rețelele de socializare. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a dat dovadă de mult curaj și a postat o imagine în care este sută la sută naturală. Încă de pe vremea când locuia în București, despre aceasta se știa că era una dintre cele mai frumoase femei din lumea mondenă.

Cu niște trăsături perfecte și cu un chip angelic, prezența acesteia era greu de ignorat.

Cum arată Monica Gabor fară machiaj

Timpul parcă nu a trecut deloc pentru ea, căci arată la fel ca la 18 ani.

Chipul nu i s-a ridat deloc, iar pielea are un aspect sătăos și curat. Iată cum i-a luat prin suprindere pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Ultima sa apariție a suprins pe toată lumea din mediul online. Diva le-a dovedit internauilor că nu trebuie să facă nimic special pentru a arăta impecabil.

Mai mult, ea a explicat pe rețelele de socializare că utilizează filtre, însă ele nu prea sunt recomandate căci afectează puternic stima de sine și creează un soi de dependență.

Monica Gabor fară machiaj pe Instagram

Monica Gabor  s-a afișat pe contul personal de Instagram fără pic de machiaj sau vreun filtru și-a îndemnat urmăritorii să fie împăcați cu ei înșiși.

„Aceasta este o fotografie făcută fără filtru. Fitrele sunt grozave, dar te fac să nu mai ai încredere în tine atunci când nu le folosești. Fii bine cu tine însuți/însăți”, a scris Monica Gabor, în dreptul fotografiei postate la InstaStory.

Monica Gabor, la un pas să fie abuzată la nunta lui Vali Vijelie

În 2003, Vali Vijelie s-a căstorit cu iubita lui, Carmen Rusu, iar naș le-a fost nimeni altul decât Nuțu Cămătaru. Acesta și-a invitat și prietenii din țară, printre care și Ovidiu Hasan. Băcăuanul ar fi venit la București însoțit de nimeni alta decât Monica Gabor, care în 2003 avea doar 15 ani.

Monica nu a fost însă lăsat să vină singură ci a fost însoțită de Dinu Damaschin, bărbatul care se autoproclamase ”binefăcătorul” ei și care ar fi încercat s-o violeze pe viitoarea doamnă Columbeanu, într-o cameră de hotel din Capitală. Monica ar fi scăpat de acesta doar după ce i-a spus că este virgină.

De ce nu a ajuns diva de la Izvorani la înmormântarea tatălui ei

Fiicele lui Emil Gabor nu au putut să fie prezente la înmormântarea tatălui lor. În urmă cu un an, restricțiile generate de pandemia de coronavirus le-a împiedicat pe cele două să vină înapoi în România. Monica Gabor locuiește în Statele Unite ale Americii, iar Ramona în Dubai.

Cele două surori au participat la înmormântarea tatălui lor doar prin intermediul telefoanelor.

Adauga un comentariu