Cancan

Monica Gabor, propunere neașteptată pentru Irinel Columbeanu. Ar putea fi salvarea fostului milionar

Publicat: 06 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Gabor propunere neașteptată pentru Irinel Columbeanu. Ar putea fi salvarea fostului milionar
Monica Gabor și Irinel Columbeanu

De curând, Monica Gabor i-a făcut o propunere neașteptată lui Irinel Columbeanu, după ce a aflat de problemele lui financiare. În cazul în care ar accepta, practic ar fi o șansă de a începe o nouă viață pentru fostul milionar. Totodată, aceasta s-ar traduce și prin multe oportunități din punct de vedere financiar.

Gest fabulos făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu, după ce acesta a ajuns în pragul sărăciei. Fanilor nu le-a venit să creadă ce a făcut fosta doamnă de la Izvorani.

Toată România a auzit de celebrul cuplu format pe vremuri de Monica Gabor și omul de afaceri Irinel Columbeanu. Însă, după ce s-au despărțit, cei doi au rămas o vagă amintire din vremurile bune. Mai mult, în prezent numele lui Irinel Columbeanu este asociat cu o prăbușire financiară neașteptată. Ca urmare a acestei situații, Monica Gabor șochează pe toată lumea cu gestul pe care dorește să-l facă pentru fostul său soț.

Monica Gabor, propunere neașteptată pentru Irinel Columbeanu

Zeci de ani de zile a trăit fără grija zilei de mâine, cu palate și mașini de lux. Acum însă, Irinel Columbeanu trăiește într-un apartamentul cu două camere în cartierul Colentina din București și conduce o mașină la mâna a doua. Acesta a fost surprins în nenumărate rânduri conducând un autoturism Mercedes, vechi de două decenii, dar și o mașină Opel, la mâna a doua.

Prietenii lui Irinel sunt îngrijorați în privința sa și sunt alături de el, încercând să-l ajute cu orice se poate. Pentru că știe care este situația nefericită a tatălui fetiței sale, Monica Gabor i-a sărit în ajutor. Fosta „scorpie de la Izvorani” vrea să-l ia pe Irinel în Statele Unite ale Americii și să-l ajute să își găsească un loc de muncă în străinătate.

Monica Gabor se află, momentan, în America, acolo unde locuiește de ani buni, alături de actualul ei soț, Mr. Pink, și fiica ei, Irina. Aceasta ar fi o șansă de a începe o nouă viață și multe oportunități din punct de vedere financiar. Pe lângă faptul că nu mai dispune de putere financiară, fostul om de afaceri suferă cumplit după fiica sa pe care o divinizează. Astfel, Irinel Columbeanu ar fi aproape de fetița lui Irina, pentru că micuța este stabilită în SUA și locuiește cu mama ei și actualul soț, Mr. Pink.

Lui Irinel Columbeanu îi este dor de fiica lui

Fostul milionar nu și-a mai văzut propriul copil de mai bine de doi ani de zile. Totuși, datorită tehnologiei, Irina și tatăl ei au putut comunica în această perioadă, dar de atunci nu s-au mai văzut față-n față. Fetița a fost crescută de Irinel Columbeanu, care a și câștigat custodia sa. Totuși, în urmă cu 2 ani fata a ales să se mute cu mama sa, Monica Gabor. Vizibil afectat de lispa propriul copil, Irinel susține că îi este extrem de dor de ea și că are acasă un album foto cu fetița, ce are o mare valoare sentimentală.

Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală”, a spus Irinel Columbeanu.

Momentan, după ce Monica Gabor i-a făcut această propunere neașteptată lui Irinel Columbeanu, nu se știe dacă fostul milionar a acceptat sau nu oferta fostei soții. Rămâne de văzut care va fi deznodământul poveștii.

Adauga un comentariu