Actualitate

Monica Gabor și Mr Pink s-au căsătorit în secret. Detaliul care i-a dat de gol

Publicat: 25 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Monica Gabor și Mr Pink s-au căsătorit în secret. Detaliul care i-a dat de gol
Monica Gabor s-a dat de gol că și-a oficializat relația cu milionarul chinez Mr Pink

După ce multă vreme doar s-a speculat, pare să fi devenit o certitudine faptul că Monica Gabor și Mr Pink s-au căsătorit. Cu toate acestea, de fiecare dată când au fost întrebați, cei doi nici nu au negat, dar nici nu au confirmat informația. Numai că recent, cea care s-a dat de gol a fost tocmai fosta doamnă Columbeanu.

Monica Gabor și Mr Pink au o relație de mai bine de 10 ani, însă abia acum șase ani milionarul chinez ar fi devenit liber de obligații. Și aceasta deoarece atunci el s-a despărțit de mama fiului său, Anthony. Din ce în ce mai des în ultima vreme, cei doi se pozează în ipostaze tandre, postând totodată imaginile pe rețelele de socializare. Acum, ei nu se mai feresc de ochii curioșilor, semn că și-au oficializat relația

Monica Gabor și Mr Pink s-au căsătorit în secret

În mass-media, s-a speculat de multe ori că fosta doamnă Columbeanu s-ar fi căsătorit cu partenerul ei actual, omul de afaceri Mr Pink. Cei doi însă nici nu au confirmat, dar nici nu au negat aceste zvonuri conform cărora și-ar fi unit destinele. Monica Gabor a postat însă zilele astea pe rețelele de socializare un detaliu care i-a pus pe mulți pe gânduri.

Monica Gabor a postat pe rețelele sociale o fotografie cu Mr Pink, cel care i-ar fi devenit soț. Din imagine putem observa că bruneta îl are trecut pe partenerul ei în telefon: „Soțul meu iubit!”, semn că cei doi au făcut deja pasul cel mare. Iar acest lucru a fost confirmat și de apropiații celor doi care au participat la marele eveniment.

Monica Gabor și Mr Pink și-au unit destinele în cel mai mare secret, iar evenimentul a fost unul restrâns, cu foarte puține persoane, semn că cei doi au încercat pe cât posibil să păstreze discreția. Apropiații cuplului au declarat că evenimentul a avut loc în urmă cu un an, însă cei doi au vrut să fie unul restrâns, motiv pentru care nu au avut invitați. Totuși, Monica Gabor și Mr Pink au făcut la acel moment doar cununia civilă.

Irinel Columbeanu, despre căsătoria fostei sale soții

Nu în ultimul rând, și Irinel Columbeanu i-a dat de gol pe cei doi, în urmă cu câteva luni. Atunci, la lansarea celui de-al doilea volum al cărții sale, fostul milionar a făcut o precizare referitoare la lipsa Monicăi Gabor, dar și a lui Mr Pink.

„Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink”, a glumit atunci Irinel Columbeanu.

Adauga un comentariu