Cancan

Mr Pink, iubitul Monicăi Gabor, inexistent pe Wikipedia. Cine este de fapt milionarul chinez

Publicat: 05 nov. 2021
Mr Pink Wikipedia
Mr Pink și Monica Gabor sunt împreună de 10 ani

Mr Pink, iubitul Monicăi Gabor, are o poveste de viață demnă de consemnat pe Wikipedia. S-a născut pe data de 28 ianuarie 1977, într-o familie religiasă din provincia Qinghai. În adolescență a fost călugăr și a purtat numele de Lhamo, care înseamnă Zeitate. După finalizarea studiilor și-a creat propriul cult, iar în 2006 șoca pe toată lumea lansând melodii rock și hip-hop prin care promova budismul. Chiar și astăzi este un mister cum a reușit să facă avere și să locuiască într-o vilă de lux din California.

Iubita lui Mr Pink, Monica Gabor, este un cunoscut fotomodel român și o femeie de afaceri. În perioada 2006-2011, aceasta a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au împreună o fiică pe nume Irina Columbeanu, în vârstă de 14 ani. Deși în presă s-a zvonit de multe ori că Monica și Mr Pink  s-au despărțit, cei doi sunt fericiți împreună. Ba mai mult, vedeta este îndrăgită și de fiul lui Mr Pink din prima căsătorie.

Mr Pink, inexistent pe Wikipedia

Singurul interviu pe care l-a acordat Mr Pink a fost pentru o publicație arabă de business. Autorul materialului a dezvăluit că afaceristul a fost foarte greu de convins, motiv pentru care tratativele au durat câteva luni. Nu numai modul în care a ajuns să facă avere a ridicat multe semne de întrebare, ci și relația cu Monica Gabor. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil.

În ciuda faimei și misterului care îl înconjoară, Monica susține că numele și faima bărbatului său sunt prea puțin importante, iar relația lor este ca oricare alta.

„Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înţelept să ţinem doar pentru noi datele personale. Suntem un cuplu ca oricare altul, ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubeşte, suntem plini de speranţă că vom reuşi să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna”, a precizat Monica Gabor.

Cine este iubitul Monicăi Gabor

Poe Qui Ying Wangsuo este cunoscut în media sub pseudonimul de Mr Pink. De 10 ani, el și Monica Gabor trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au cunoscut în America, unde milionarul chinez deține mai multe afaceri. Acesta și-a început cariera de bussines de la vârsta de 12 ani, când le vindea colegilor diferite produse. Acum, locuiește într-o vilă luxoasă din Malibu, California.

A făcut avere din vânzarea unor băuturi energizante, iar la evenimentele organizate pentru a-și promova băutura au fost invitate vedete de talie mondială. Această băutură este foarte populară în America. Deoarece păstrează discreția, nici măcar conaționalii săi nu știu de unde a apărut.

Deși s-a zvonit în urmă cu ceva timp că relația dintre el și Monica Gabor s-a terminat, zvonurile s-au dovedit a fi false. Astfel, ei sunt fericiți împreună și locuiesc în vila din Malibu, iar fiica Monicăi, Irina Columbeanu, este de trei ani în America, uinde merge la școală.

Deși Monica Gabor are probleme financiare în România, se pare că duce o viață de lux în America. Aceasta este proprietara în acte a unei vile de lux care valorează peste 5 milioane de dolari și se află în Beverly Hills. Înainte de relația cu Monica Gabor, Mr Pink a avut o relație cu altă femeie care i l-a dăruit pe Anthony. Fiind părinte la rândul ei, Monica s-a dovedit a fi o mamă potrivită pentru fiul său vitreg.

Așadar, misteriosul om de afaceri Mr Pink are o poveste de viață interesantă, demnă de Wikipedia.
Adauga un comentariu