National

Monica Pop, declarații dure la adresa lui Cristian Tudor Popescu: „Cine e CTP, la scara întregii țări?”

Publicat: 22 nov. 2020
Monica Pop
Monica Pop

Medicul oftalmolog i-a răspuns, duminică seara, la România TV, jurnalistului Cristian Tudor Popescu, după atacul la reputatul doctor, în urma afirmațiilor acesteia cu privine la vaccinarea COVID.

„Eu cred că eun gest nepoliticos față de mine să puneți așa ceva. Sunt afirmații scelerate, de om bolnav. CTP i-a înjurat și pe Patriarh și pe mulți alții. Are păreri total neavizate, dar poate se spună civilizat.

Nu are Drepitate. Nu are importanță că eu sunt oftalmolog. Cum își permite ca un om ca el, care e detestat de toată lumea, să spună așa ceva.

Cine are indicație de vaccinate? cine poate să spună că este sigur un vaccin? Cât se știe despre efectele secundare, a la long, ale vaccinului?

Cine e CTP, la scara întregii țări?”, a spus Monica Pop.

Medicul Monica Pop a declarat, zilele trecute, că ea nu se va vaccina împotriva COVID, susţinând că acest vaccin ar putea produce leucemia, iar, ulterior acestor afirmații, Cristian Tusor Popescu a reacționat.

„Însă sunt acești viruși bipezi foarte periculoși care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel național. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmații afectează siguranța națională. De pildă, avem o declarație a unei doamne doctor, medic oftalmolog. Ce spune, la televizor, în văzul țării: „Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul și fac toți. Faceți copilului dvs vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani”, a spus CTP.

Monica Pop: „Oamenii trebuie să știe”

„CORECT INFORMAȚI?! PROSPECTUL?

OAMENII TREBUIE SĂ ȘTIE:

  1. Care sunt CONTRAINDICAȚIILE acestui vaccin? Afecțiuni, sarcină, vîrstă??!!

  2. Copiii mici care sunt oricum supusi unei scheme cunoscute de vaccinare, au indicatie pt acest vaccin si cum interferă acesta cu celelalte din schemă?

  3. Care sunt efectele adverse cunoscute pană acum, in ce constau, cit durează si care este incidența lor?

  4. Daca au fost unii pacienți reinfectati (dupa cum au afirmat unii specialisti), deci DACA BOALA NU DĂ IMUNITATE, VACCINUL DĂ? Pe ce perioadă?“, a scris Monica pop pe pagina ei de Facebook.

Adauga un comentariu