Local

Morel Bolea, fondatorul Kasta Morrely, a fost eliberat! Instanța a respins cererea procurorilor pentru emiterea unui mandat de arestare

Publicat: 16 nov. 2022
_____ Vizualizări 26 Comentarii
Morel Bolea fondatorul Kasta Morrely a fost eliberat Instanța a respins cererea procurorilor pentru emiterea unui mandat de arestare
Morel Bolea, fondatorul Kasta Morrely, a fost eliberat

Morel Bolea, patronul unui ONG și al agenției de modeling Kasta Morrely, acuzat de trafic de minori, a fost eliberat astăzi. După percheziții, fondatorul Kasta Morrely din Iaşi, a fost arestat preventiv pe data de 10 noiembrie 2022, pentru 30 de zile.

Morel Bolea a fost pus în libertate, miercuri, în urma unei decizii a Curţii de Apel Iaşi, după ce săptămâna trecută fusese arestat preventiv.

Curtea de Apel a admis astfel contestaţia formulată de Morel Bolea, după ce Tribunalul Iaşi decisese, joia trecută, să emită pe numele său un mandat de arestare. Astfel, Morel Bolea a stat în arest doar o săptămână, iar astăzi a fost eliberat. Decizia este definitivă.

„Tip solutie: Desfiinţează hotărârea
Soluția pe scurt: Admite contestația formulată de inculpatul BOLEA MOREL împotriva încheierii judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Iaşi, nr. 314/JDL, din data de 10.11.2022, pronunțată în dosarul nr. 6066/99/2022, încheiere pe care o desființează integral.

Rejudecând cauza: În baza art. 204 alin. 12 Cod procedură penală, cu referire la art. 227 alin. 1 Cod procedură penală, respinge propunerea de arestare preventivă a inculpatului BOLEA MOREL, formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justiție – Serviciul Teritorial Iași, în dosarul de urmărire penală nr. 46D/P/2021.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului arestat preventiv, dacă nu este reținut sau arestat în altă cauză. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat, ocazionate de soluționarea prezentei contestații vor rămâne în sarcina statului.

Definitivă. Pronunțată azi, 16.11.2022, prin punerea soluției la dispoziția inculpatului și a procurorului, prin mijlocirea grefei instanței.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  256/2022  16.11.202”, se arată în sentința dată de Curtea de Apel Iași.

Comentarii
  • Jigodii ordinare ce sunteți . Pana acum nu ați scris nimic despre pedofilul asta. Acum va bucurați ca l au eliberat. O hazna de ziar sunteți .

  • Bravooo, procurori va agreaseaza copilele minore, acum și jmekeri străini , justiția ….mama lor . Știți despre ce e vorba domnilor de la bzi .

  • Pai, despre ce e vorba cu acest individ, ca vad ca nu ati scris nimic pana acum despre el?! De unde, asa, deodata, acest text?!… Cand a fost incatusat, de ce e suspectat, ca nu apare nicaieri la voi?! 🙂

  • Încă un pedofil bolnav psihic lăsat în libertate, deși sunt mărturii ale victimelor, infracțiunea e clară: corupere sexuală și sex cu minore. Ce fel de justiție este asta???

  • E o manevra totul pentru alte scopuri….inculpatul plimbat prin arest la 62 de ani pt fapte din 2000-2016 cu show complet: presa, percheziții, TV trebuie de fapt convis sa denunțe și el un prieten primar căruia cateva dosarele tocmai s-au prescris.
    Dacă sunt dovezi Eliberatul va fi trimis în judecata și va dura pana în 2030

  • Justiție de kkat, corupție la maxim, santem o tara super bananiera, și în comuna primitiva se judeca mai corect, soluția?, sa plecam toți din tara și sa i lăsăm pe infractori și judecători sa trăiască în pace și armonie între ei

  • Nu contează când a comis infracțiunea, 2000, 2016, cert e că individul este un obsedat sexual și a fost implicat în afaceri cu statul si ONG-uri inclusiv pe tema traficului de persoane. E strigător la cer.

  • De unde este Morel Bolea ieșean? Un sectant parvenit prin Miroslava care a împuns niște fetițe pe unde trebuie și acum le e teamă să-l aresteze că îi dă pe gheață.

  • Cum nația mătii păcălești minore să le fuți și te dai nevinovat? Păi nu-ți crăp capul măi jigodie ce ești? Kasta mătii de bulangiu, să te uiți bine pe stradă că nu știi de unde îți va veni neveul.

  • Chm zici ? Minore pe la magistrați? Pai asta e grav ..nu pentru magistrați , ei pot face orce. E capul mafiei. Oare nu le este rusine de nimic? Mai au ceva uman in ei? O! Da, ei sunt diferiți , sunt speciali. Sa va fie rusine.

  • Normal ca a scapat. V-ati intrebat pe cine am avut aparator? Pe renumitul avocat ACATRINEI Florentian. Acest tinar si puternic avocat sa stiti ca promite multe. Bravo 👏🏻👏🏻👏🏻

  • Procurorul bate câmpii ,vrea si el o pensie de vreo 50.000 lei și s a gândit sa facă o poveste fără probel deși 1 an l a urmărit .Dacă nu sint probel și individul este achitat ,toate cheltuielile pt urmărirea lui de zeci de mii de euro și plus daune morale vor fi trecute in sarcina statului !!!! Așa ca noi fraierii citim povesti ,procurorul i și ridica gradul și se cere la pensie la 50 de ani și noi fraierii plătim taxele .

Adauga un comentariu