Cancan ultimă oră

Mormântul Stelei Popescu, acoperit de flori și coronițe! Fanii au fost la locul ei de veci, de Crăciun

Publicat: 29 dec. 2020

Mormântul Stelei Popescu, acoperit de flori roșii și coronițe de Crăciun!

Mormântul Stelei Popescu aflat în Cimitirul Cernica, acoperit de flori roșii și coronițe de Crăciun lăsate de admiratorii regretatei actrițe.

Stela Popescu s-a stins din viață în noiembrie 2017 și a fost înmormântată la Cimitirul Cernica. De 3 ani, la regretata actriță merg aproape zilnic fani, admiratori care au iubit-o și au urmărit-o în filme și piese de teatru pe vremea când trăia.

Coronițe de brad și flori la mormântul Stelei Popescu

Aceștia îi lasă flori și îi aprind lumânări. Locul de veci al regretatei actrițe este mereu îngrijit, iar lumânările ard pentru că, pe lângă fanii care merg la mormântul ei, zilnic călugării din Mănăstirea Cernica au grijă să nu lipsească lumina.

De Crăciun însă, la mormântul Stelei Popescu, Marea Doamnă a Teatrului Românesc, a fost un adevărat “pelerinaj“ am putea spune. Asta pentru că, atât în Ajun, cât și în cele două zile de Crăciun, zeci de oameni au fost să-i aprindă lumânări, să-i pună coronițe de brad și flori roșii. Locul de veci al Stelei Popescu este unul dintre cele mai îngrijite și pline de flori din Cimitir.

Stela Popescu s-a stins din viață în noiembrie 2017, la 81 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, fiind înmormântată la Cimitirul Cernica, lângă soțul ei.

3 ani fără Stela Popescu

Luni, 23 noiembrie, s-au împlinit 3 ani de când Stela Popescu a murit. Stela Popescu s-a născut la Bălţi, în Basarabia.

Considerată una dintre cele mai mari actriţe, Stela Popescu a fost şi una dintre cele mai frumoase femei din România. A realizat cuplete celebre alături de Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel şi a reuşit să se menţină în topul celor mai iubiţi actori ai scenei româneşti timp de mai bine de jumătate de veac.

Marea doamnă a teatrului Românesc a reuşit să nu apeleze niciodată la medicul estetician, mai ales datorită faptului că i-a fost frică mereu de anestezie.

Cât de frumoasă era Stela Popescu în tinerețe

Stela Popescu a avut o copilărie şi adolescenţă grele, marcate de momentul în care tatăl ei, considerat intelectual de regimul comunist din Republica Moldova, a fost deportat în Siberia. S-a zbătut mult, dar a reuşit să devină una dintre cele mai iubite actriţe, atât datorită talentului ei, cât şi datorită frumuseţii răpitoare.

În tot acest timp, mama i-a fost mereu alături, dar a avut grijă să nu o răsfeţe niciodată. Nici după ce a devenit actriţă, acesta nu i-a spus niciodată fiicei sale că este frumoasă.

„Am avut o mamă extraordinară, colosală. Noi două am trăit vremuri foarte grele şi poate de aceea a fost foarte drastică cu mine. M-a ţinut din frâu şi nu mi-a spus că sunt frumoasă niciodată”, a mărturisit Stela Popescu.

Dan Pucian, îndrăgostit nebunește de Stela Popescu

Actorul şi regizorul Dan Puican, primul soţ al Stelei Popescu, a mărturisit că actriţa a fost dragostea tinereţii sale şi că au rămas foarte apropiaţi.

Mai mult, cel care i-a fost soţ Stelei Popescu vreme de opt ani, a declarat că a iubit-o foarte mult şi că au rămas extrem de apropiaţi după divorţ, iar actriţa avea o relaţie deosebită şi cu actuala sa soţie.

„Am fost opt ani împreună, a fost dragostea tinereţii mele. La tinereţe, când ai o femeie frumoasă cum e Stela, era imposibil să nu te îndrăgosteşti. Am rămas prieteni. Mâine trebuia să vină la noi, la masă, că soţia mea îi pregătea nişte peşte. Adio, Stela, te-am iubit. Ai fost dragostea mea din tinereţe. Să îţi fie somnul uşor, odihneşte-te în pace“, a declarat Dan Puican.

Adauga un comentariu