Actualitate

Moțiune simplă împotriva ministrului „Grindă”

Publicat: 03 iun. 2020
Ion Ștefan, ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei

PSD a depus, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, o moţiune simplă împotriva ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan.

„Vă înaintăm moţiunea simplă intitulată „Guvernul PNL după grindă se cunoaşte”, iniţiată de deputaţii grupului parlamentar al PSD. Sper ca durerile de şale ale domnului ministru să nu îl împiedice, săptămâna viitoare, să fie prezent aici”, a spus, în plenul Camerei, viceliderul grupului deputaţilor PSD, Daniel Suciu.

Guvernul PNL după Grindă se cunoaște!

„Dificultățile ministrului Ion Ștefan de a silabisi PNDL, explicațiile sale mucalite despre grinda greșită din propria casă sau constatarea că angajații din instituția pe care o conduce sunt oameni născuți, cu mâini, ochi, picioare și CNP ar putea intra pe lista scurtă a celor mai mari ridicole exprimări în spațiul public din ultimii 30 de ani.

Dacă marele dramaturg Ion Luca Caragiale ar fi trăit în zilele noastre, cu certitudine ar fi găsit în ministrul „Grindă” o sursă inepuizabilă de inspirație pentru comediile sale în care a surprins atât de bine viciile, neputințele, orgoliile și aroganța clasei politice din România.

Dar ridicolul poate fi apreciat doar până la un punct. Atunci când realizăm că protagonistul acestor manifestări publice gestionează unul dintre cele mai mari bugete ale Guvernului și că de acest personaj caragialesc depinde în mod direct dezvoltarea comunităților locale din România, atunci lucrurile nu mai sunt deloc amuzante și trec din registrul comediei în cel al tragediei.”, se arată în textul moțiunii.

Adauga un comentariu