Cancan

Motivul halucinant pentru care Cristina Ich și iubitul ei, Alex Pițurcă, nu se urmăresc pe rețelele sociale: „E fix ce trebuie”

Publicat: 06 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Motivul halucinant pentru care Cristina Ich și iubitul ei Alex Pițurcă nu se urmăresc pe rețelele sociale E fix ce trebuie
În ciuda certurilor dintre ei, Cristina Ich și Alex Pițurcă, fiul celebrului fotbalist Victor Pițurcă, se iubesc mai mult ca niciodată

Cristina Ich este o prezență fabuloasă în mediul online. Ea nu se ferește să vorbească despre relația pe care o are cu Alex Pițurcă, iubitul ei de aproape 3 ani, alături de care are și un copil.

Cristina Ich, supranumită Angelina Jolie de România, este o șatenă focoasă, care a devenit cunoscută pe rețelele sociale, datorită frumuseții sale, dar și grație dezinvolturii de care dă dovadă. Ea abordează, adesea, subiecte precum interacțiunile dintre femei și bărbați, infidelitatea sau modul în care ar trebui să ne alegem partenerii. De asemenea, vorbește și despre dinamica relației dintre ea și iubitul ei, Alex Pițurcă.

Cristina Ich nu este „prietenă” cu iubitul ei pe rețelele sociale

În stilul său caracteristic, amuzant și tăios, frumoasa șatenă a dezvăluit motivul pentru care ea și partenerul său de viață, Alex Pițurcă, nu se urmăresc pe Instagram.

”Nu ne avem la follow pe Instagram pentru că ne-am dat de foarte multe ori block şi atunci am decis să nu ne mai urmărim. E fix ce trebuie. Când e foarte dulce e foarte dulce, dar şi când e ceartă, e ceartă! Câteodată te face să râzi cu lacrimi, câteodată e mega enervant. (…) El îmi oferă libertate, eu îi ofer libertate”, a dezvăluit frumoasa șatenă, Cristina Ich.

Cristina Ich, relație ca în basme cu Alex Pițurcă

În ciuda certurilor dintre ei, Cristina Ich și Alex Pițurcă, fiul celebrului fotbalist Victor Pițurcă, se iubesc mai mult ca niciodată. Au un copil, pe nume Noah Alexandru, care s-a născut în noiembrie 2019.

„Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată.”

„Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi”, a declarat Cristina Ich în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Deși Cristina Ich și Alex Pițurcă trăiesc o poveste de dragoste ca în filme, nu vor să se căsătorească prea curând.

„Nu mi-am dorit niciodată. Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am dorința asta arzătoare să mă văd mireasă.” a declarat vedeta.

„Îmi îngrădește libertatea, nu știu de ce. Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul parcă îmi îngrădește libertatea. Și pentru mine și pentru el”, a spus Cristina.

Cu cine s-a mai iubit Cristina Ich?

De-a lungul timpului, viața amoroasă a Cristinei Ich a avut de suferit. Ea a avut o relație cu sportivul Luca Dabah, dar din păcate, din anul 2017, viața i-a făcut să meargă pe căi separate. Iată ce a declarat vedeta atunci:

„Indiferent de ceea ce s-a întâmplat între noi și chiar dacă nu mai suntem împreună, vreau să știe toată lumea că te iubesc, te-am iubit și te voi iubi mereu…. și nu există explicație. Da, am greșit și îmi asum…”, a spus Cristina Ich.

Adauga un comentariu