Cancan

Cristina Ich, imagine emoționantă cu fiul ei, pe Instagram! Iată cât de mare s-a făcut băiatul lui Alex Pițurcă

Publicat: 06 sept. 2021
Cristina Ich cu capul pe pieptul lui Alex Pițurcă
De aproximativ trei ani, Cristina Ich și Alex Pițurcă formează un cuplu. Ce doi au împreună un băiat, pe nume Noah Alexandru, în vârstă de aproape doi ani.

Cristina Ich a postat, recent, o fotografie pe contul de Instagram, în care apare alături de fiul ei, Noah. Fanii au fost în extaz, când au văzut cât de mare s-a făcut băiatul lui Alex Pițurcă.

De aproximativ trei ani, Cristina Ich și Alex Pițurcă formează un cuplu. Ce doi au împreună un băiat, pe nume Noah Alexandru, în vârstă de aproape doi ani. El este expus rar pe rețelele sociale, ambii părinții fiind extrem de discreți în ceea ce îl privește. Însă, recent, băiatul a fost fotografiat alături de mama sa, în timp ce privesc marea.

Cristina Ich, imagine rară pe Instagram: S-a fotografiat alături de Noah

În ciuda faptului că mama lui Noah este vedetă pe rețelele sociale, băiatul apare extrem de rar. Iar când apare, nu i se vede chipul. Chiar și așa, fanii s-au bucurat nespus, atunci când au văzut cât de mare s-a făcut.

În imagine se vede clar că Noah a crescut și a moștenit părul Cristinei Ich, fiind vizibili cârlionții acestuia. Fotografia este însoțită de un mesaj emoționant:

„Lasă-mă să te iubesc puțin mai mult acum, cât încă ești mic.”, este mesajul scris de Cristina Ich, care a observat, cu nostalgie, cât de repede crește băiatul ei și al lui Alex Pițurcă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich)

Copilul va împlini doi ani pe data de 25 octombrie.

Cristina Ich și Alex Pițurcă, iubire ca în filme

De când sunt împreună, cei doi au trecut prin mai multe clipe tensionate. Chiar luna trecută a avut loc un astfel de moment, când a circulat zvonul că Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au despărțit.

Vedeta de pe Instagram a povestit cum s-a cunoscut cu iubitul ei și cum se înțelege cu el: „ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin. M-am îndrăgostit pe loc de Alex… Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere”.

„Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe WhatsApp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui,” a declarat vedeta la emisiunea online “Acasă la Măruță”, potrivit Click.

„E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi. Am vrut să facem nunta și botezul în același timp, dar eu voiam să fac ceva special, un moldovenism de-al meu, și el a zis: ‘băi, femeie, ești nebună? E secolul 21’. Atunci am lăsat-o baltă. Noi locuim împreună și ne e bine așa. Nu sunt geloasă. Îi las libertate,” a adăugat Cristina Ich.

Frumoasa șatenă, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit că nu s-a visat niciodată mireasă și că nu este necesar ca dragostea dintre ea și Alex Pițurcă să fie oficializată.

Câți bani a strâns Cristina Ich în 2020

Cristina Ich a vorbit pentru Playtech.ro despre averea acumulată în 2020, în urma activităților sale de pe rețelele de socializare. Unele surse din anturajul vedetei spun că aceasta ar fi câștigat nu mai puțin de 400 de mii de euro din activitatea de pe internet.

„Viața reală diferă față de cea de pe Instagram, nu este totul perfect, așa cum este în filmulețe sau în poze. Și nu numai la mine, ci la toată lumea. Pentru mine, ce fac pe Internet este un job pentru care muncesc foarte mult. Însă, nu mă îmbogățesc, așa cum zis alții, din Instagram”, a mai spus Cristina, pentru Playtech.ro.

Adauga un comentariu