Actualitate

Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai vine în România. Își vede familia o dată pe an, pe teren neutru

Publicat: 30 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai vine în România. Își vede familia o dată pe an pe teren neutru
Anamaria Ferentz locuiește de peste 10 ani în America și are o relație frumoasă cu un afacerist

Recent, s-a aflat motivul pentru care artista Anamaria Ferentz nu mai vine în România de ani buni, ea locuind de peste 10 ani în America. Vedeta care a apărut în trecut în Playboy trăiește de mai bine de un an o frumoasă poveste de dragoste. Iubitul ei, care este cu 11 ani mai în vârstă, are șapte copii cu care Anamaria Ferentz se înțelege foarte bine. În ceea ce privește familia din țară a artistei, Anamaria se vede cu mama și fratele ei o dată pe an, însă nu în România ci pe teren neutru.

Anamaria Ferentz, în vârstă de 47 de ani, locuiește de ani buni în America, însă în ceea ce privește vacanțele, artista nu preferă România, ci alte țări din Europa. Fosta interpretă a povestit recent de ce nu revine în țara natală. Totodată, nici rudele rămase în România nu preferă călătoriile pe distanțe mari, astfel că șansa este să se întâlnească undeva „la mijloc”.

Motivul pentru care Anamaria Ferentz nu mai vine în România

Locuiește în America de peste 10 ani, însă o dată pe an preferă să își facă vacanțele prin Europa. Motivul este unul simplu. Mama și fratele ei sunt încă în România, iar fratele artistei, Ionuț, nu este un mare fan avion pe distanțe lungi, așa că nu și-a vizitat sora niciodată în America. Pentru că a devenit deja o tradiție să își ducă familia în vacanțe peste hotare, acolo unde se întâlnește cu ei, cântăreața a ținut să o respecte și anul acesta, așa că și-a dorit să revadă Marbella și și-a chemat mama și fratele în Spania.

„Îmi văd familia o dată pe an, în general. Doar uneori reușesc să-i văd mai des. Din 2019 am luat hotărârea să ne vedem în altă parte decât în România, să mai vedem și alte locuri pe care nu le-am văzut, să ne relaxăm, pentru că dacă vin în România pentru mine nu e tocmai o vacanță.

Trebuie să merg să-i vizitez pe toți și dacă nu ajungi să îi vezi pe toți, se supără, nu ai cum să mulțumești pe toată lumea și cel mai bine e așa, ca să simt și eu că e vacanță și să stau cu ei cât de mult pot, cu mama și cu fratele meu. M-am gândit că asta e cea mai bună soluție, să ne vedem pe teren neutru, pentru că ei nu zboară atât de mult să vină să mă vadă, iar în Europa e cel mai simplu să ne întâlnim”, a povestit Anamaria Ferentz.

Artista adoră vacanțele

În pofida faptului că se apropie de 50 de ani, Anamaria Ferentz pare neschimbată de ani buni. Secretul ei? Este vegetariană și încearcă să mănânce cât mai sănătos, așa reușește să se mențină în formă. În plus, nu face excese de niciun fel. Iar în privința vacanțelor, chiar dacă e amatoare de destinații noi, pentru acum a ales aceeași destinație ca anul trecut, Marbella.

„În 2019 am fost în Grecia, în Santorini, unde a fost superb, apoi în 2020 a fost cu COVID-ul. În 2021, am fost în Spania, în Marbella, iar anul acesta, pentru că ne-a plăcut foarte mult în Marbella, ne-am dus în aceeași zona, dar în alt oraș. Și dacă anul trecut am vizitat Granada, anul acesta am vizitat Sevilla. Am petrecut prin Marbella destul de mult timp și am mai vizitat și alte orașe din împrejurimi.

E superb să vezi și alte culturi și să experimentezi culinar, să vezi cum trăiesc altfel de oameni, te mai inspiră din toate punctele de vedere. Cred că cel mai folositor este să îți cheltuiești banii pe vacanțe. Pe lumea cealaltă pleci cu experiențele, nu pleci cu absolut nimic din ce crezi că ai, și mai ales petreci timp de calitate cu familia. Asta este pentru mine cel mai bine!”, a completat artista.

Anamaria Ferentz, relație serioasă cu iubitul american

Fosta interpretă duce o viață liniștită în America, acolo unde se simte iubită și împlinită. Anamaria trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un om de afaceri american, Douglas, și s-a integrat de minune în familia acestuia. Iubitul solistei are șapte copii, cu care Anamaria Ferentz interacționează de minune și de care se ocupă atunci când locuiește cu ei. Cu toate acestea, cântăreața este rezervată în declarațiile despre viața personală pentru că preferă să păstreze discreția.

Adauga un comentariu