Cancan

Motivul pentru care Gabriela Firea s-a măritat cu Florentin Pandele. „De acolo a început totul”

Publicat: 18 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Motivul pentru care Gabriela Firea s-a măritat cu Florentin Pandele. De acolo a început totul
Gabriela Firea și Florentin Pandele s-au căsătorit în 2010, la opt luni de la decesul primului soț al acesteia

Acum, toată lumea știe motivul pentru care Gabriela Firea s-a măritat cu Florentin Pandele. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu zece ani. Atunci, nunta celor doi a iscat multe controverse, deoarece Gabriela Firea a devenit soția lui Florentin Pandele la doar 8 luni după decesul primului ei soț, Răsvan Firea.

Gabriela Vrânceanu s-a măritat cu afaceristul Răsvan Firea în 1993, dar căsnicia a fost întreruptă dramatic după 17 ani. Pe 24 ianuarie 2010, Răsvan Firea a decedat la doar 54 de ani, din cauza unui atac vascular. Opinia publică a fost uimită să vadă că, în toamna aceluiași an, Gabriela Firea, care are un copil cu Răsvan, pe Tudor, se mărita cu Florentin Pandele, primarul din Voluntari.

Motivul pentru care Gabriela Firea s-a măritat cu Florentin Pandele

Firea a dezvăluit ce s-a petrecut în acea perioadă și cum s-a ajuns la casătorie după doar opt luni de la decesul primului soț. Totodată ea a spus că relația și nunta cu edilul din Voluntari s-au înfăptuit cu ajutorul… Cuvioasei Parascheva.

Din luna august suntem prieteni. Până atunci eram doar cunoştinţe. Florentin era amic cu Răsvan din 98. M-a invitat să vizitez Catedrala din Voluntari şi de acolo a început totul. Poate aşa a vrut Cuvioasa Parascheva, la care eu mă rog foarte mult şi pe care o consider protectoarea mea. Iar Catedrala din Voluntari şi oraşul Voluntari sunt sub protecţia Sfintei Cuvioase Parascheva”, spunea Gabriela Firea, în septembrie 2010.

Sfânta Cuvioasă Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, este prăznuită de creștini în fiecare an, pe 14 octombrie. De ziua sa, pelerinii din toată țara vin la Iași pentru a se ruga la moaștele sale.

Florentin este ca şi mine: credincios, iubitor de copii, provine dintr-o familie săracă, dar a învăţat pentru a reuşi în viaţă. A fost comandant de navă, a suferit multe privaţiuni, ne ajutăm amândoi familiile şi prietenii. Cred că Dumnezeu ştie cel mai bine cum să-i întâlnească pe oameni şi aşa a fost şi în cazul nostru… Oricum, şi Tudor a avut un cuvânt greu de spus, iar Tudor l-a ales pe Florin. Şi mama mea, la fel…”, a mai declarat Gabriela Firea.

Au avut o nuntă ca în povești

Întreaga ceremonie a nunții a fost una în care atmosfera ca de basm i-a învăluit pe invitați. Totul a culminat cu plecarea mirilor cu caleașca, care a fost unul dintre punctele de atracție ale nunții celor doi. Caleașca pe care mirii și nașii au folosit-o pentru a se deplasa după slujba religioasă a stârnit imaginația invitaților. Forma ingenioasă a vehiculului ne poate duce cu gândul la caleașca bine cunoscută din povestea Cenușăresei.

Atât mirii, cât şi invitaţii lor s-au mişcat pe ritmul muzicii până dimineaţa, iar petrecerea a fost un adevărat succes. Cu invitați unul și unul, potenți financiar, mirii Gabriela Firea și Florentin Pandele au strâns un dar pe măsură. Soțul Gabrielei Firea a fost cel care a dezvăluit că darul la nunta lor s-a ridicat la impresionanta sumă de 380.000 de euro.

Așadar, tocmai ocrotitoarea Moldovei a reprezentat motivul pentru care Gabriela Firea s-a măritat cu Florentin Pandele.

Adauga un comentariu