Cancan

Motivul pentru care Rona Hartner și soțul ei nu au divorțat. Și-au anunțat separarea în urmă cu aproape trei luni

Publicat: 30 iul. 2021
Motivul pentru care Rona Hartner și soțul ei nu au divorțat. Și-au anunțat separarea în urmă cu aproape trei luni
Rona Hartner nu a divortat inca de Herve Camilleri

S-a aflat motivul pentru care Rona Hartner și soțul ei nu au divorțat, deși și-au anunțat separarea în urmă cu aproximativ trei luni de zile. Actrița a dezvlăuit care este cauza pentru care încă nu s-a finalizat divorțul în cadrul unui interviu pentru un post de televiziune.

Aceasta a mărturisit faptul că relația dintre cei doi nu este deloc una conflictuală, ci chiar este bazată pe prietenie.

Motivul pentru care Rona Hartner și soțul ei nu au divorțat

Deși au anunțat că vor divorța, Rona Hartner și Herve Camilleri nu au ajuns până acum să semneze, oficial, documentele de separare. În cadrul interviului, aceasta a lăsat de înțeles faptul că decizia nu s-a schimbat între timp, însă există posibilitatea ca relația lor să nu se sfârșească. Cei doi nu își doresc ca iubirea să se transforme în ură.

”Va fi un divorț foarte frumos. (…) Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură. Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. (…) Sunt foarte împăcată cu decizia asta. Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”, a spus Rona Hartner la Antena Stars.

De ce s-a ajuns la despărțire

Rona Hartner a spus care este, de fapt, motivul real al despărțirii dintre ea și soțul ei, Herve Camilleri.

„Dacă peste un an de zile se determină nulitatea în biserica catolică cu fosta nevastă și va fi cu adevărat liber sufletește, vedem ce se va mai întâmpla. (…) La catolici nu se face nulitatea căsătoriei decât după ani și ani de zile. Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El, practic, cu sufletul era încă legat de fosta nevastă. De aceea și eu simt că trebuie să divorțăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers și acum, Dumnezeu cu mila o vedea”, a explicat actrița.

Cine este Hervé Camilleri, fostul soț al Ronei Hartner

Hervé Camilleri este un DJ francez-sicilian și patron al firmei Monsieur Herve Camilleri care se ocupa de sprijinul animalelor.

Debutul relaţiei cu Rona a coincis cu aflarea diagnosticului, însă bărbatul n-a dat bir cu fugiţii, ci i-a stat alături Ronei: ”El m-a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizând în casă de la efectele secundare. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lângă mine şi nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit şi m-ar fi făcut să mă simt frumoasă orice aş fi păţit din cauza acestei boli. El m-a făcut să mă simt totuşi o prinţesă şi o femeie frumoasă”, spunea Rona despre soțul ei.
Adauga un comentariu