Prima pagină » Cancan ultimă oră » Motivul pentru care Salman Khan nu vrea să se căsătorească cu Iulia Vântur. Cei doi sunt împreună de 10 ani

Motivul pentru care Salman Khan nu vrea să se căsătorească cu Iulia Vântur. Cei doi sunt împreună de 10 ani

25 iul. 2022, 21:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan de mai bine de 10 ani 10 ani. Iulia Vântur s-a mutat din 2012 în India, pentru a fi alături de iubitul săi, actorul Salman Khan.
Ea a renunțat la cariera în televiziune din țară, dar se poate mândri că și-a făcut un nume și la Bollywood, cu ajutorul faimosului ei iubit.

Frumoasa blondină și-a schimbat radical viața și a ales tărâmurile indiene de dragul celui care i-a furat inima. Iulia Vântur locuiește alături de iubitul ei, Salman Khan, de mai bine de 10 ani.

Iulia Vântur vrea să devină mamă

Iulia Vântur a mărturisit că nu se vede căsătorită deoarece nu mai are 20 de ani și nu mai crede că este un lucru extradordinar. În schimb, vedeta se vede mamă, deoarece consideră că în acest rol trebuie să fie responsabilă și bună.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai important ca orice. La un moment dat mi s-a pus încontinuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a pus această întrebare. Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mamă să fiu responsabilă și bună ”, a mărturisit Iulia Vântur.

Salman Khan nu dorește să se căsătorească

Se pare că nici Salman Khan nu este interest de căsătorie, acesta a spus că nu crede în acest lucru. Acesta susține că este o instituție pe cale de moarte.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da”, a spus actorul, într-un interviu mai vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *