Cancan ultimă oră

Motivul real pentru care Delia nu își dorește copii! A spus-o pentru prima dată, fără rețineri

Publicat: 16 oct. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Motivul real pentru care Delia nu își dorește copii A spus-o pentru prima dată fără rețineri
Delia Matache este una dintre cele mai apreciate, dar și bogate artiste din showbizul românesc

Delia se numără printre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, cântăreața a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. De asemenea, blondina și soțul ei, Răzvan Munteanu, au una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc, fiind căsătoriți, totodată, de ani buni, însă până acum, din relația celor doi nu a rezultat niciun moștenitor.

În acest sens, întrebată în nenumărate rânduri care este motivul pentru care ea și soțul său nu își doresc copii, Delia nu a oferit niciodată un răspuns concret privind acest aspect, însă acum a fost mai sinceră ca niciodată și a dezvăluit exact motivele pentru care nu dorește să devină mămică în viitor.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

NU! De ce să fac? Încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu vin eu acasă când vreau, mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci vrei complicații, fă un copil!”, a declarat Delia, în mediul online.

Delia a fost urmărită noaptea când a ieșit să alerge

Nu de mult, Delia a ieșit la o tură de alergat în parcul Herăstrău, însă s-a speriat la maxim, atunci când un fan ”dubios” a venit în spatele ei, pentru a se asigura că în fața ochilor lui este chiar cunoscuta artistă. Vedeta a povestit totul fanilor de pe pagina personală de Instagram, spunând că s-a speriat foarte tare, încercând totodată să tragă un semnal de alarmă.

„Sub nicio formă dacă mă vezi noaptea plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. ‘Ești tu?”. „Ce? Da, eu sunt adică, de ce mă întrebi?”. Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci nimic.”, a spus  Delia, pe contul personal de Instagram.

În același timp, Delia a mai precizat că nu va renunța să facă lucrurile care îi plac și a ținut să menționeze fanilor că ar trebui să fie puțin mai atenți la felul în care încearcă să o abordeze, în special atunci când este noapte.

„N-am să stau să nu mai alerg la orice oră vreau, pentru că nu ar trebui să nu fie unsafe, și în general nu e. Dar, dacă vă trece vreodată prin cap să îmi puneți mâna pe un umăr, să mă bateți pe umăr noaptea, în timp ce alerg, nu faceți asta! Niciodată! Nu! Mă activez, țip, sun la poliție și vă dau și 2 peste ochi! Nu știu ce s-a întâmplat azi, era un tip vizavi și îmi făcea semne disperat, din gesturi înțelegeam: ‘Hai, te mai aștept mult? Hai odată, traversează și vino, că te aștept de 100 de ani’. Eram: ‘Hei, cred că mă confunzi, sau e vreo glumă și nu înțeleg ce se întâmplă?’. Nu mai văd eu bine? Era cineva cunoscut și nu vedeam?”, a mai spus Delia, în mediul online.

Comentarii
Adauga un comentariu