Cancan

Mugur Mihăescu a trecut de la Lamborghini la scuter Vespa. Cât de bogat este celebrul om de televiziune

Publicat: 19 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mugur Mihăescu a trecut de la Lamborghini la scuter Vespa. Cât de bogat este celebrul om de televiziune
Mugur Mihaescu a avut de-a lungul timpului mai multe masini printre care si un Lamborghini

Cunoscut pentru rolul său în serialul „Vacanța Mare”, Mugur Mihăescu a avut dintotdeauna o pasiune pentru mașinile scumpe și a trecut de la Lamborghini la scuter Vespa. Puțini sunt cei care știu cât de bogat este celebrul om de televiziune. Mugur Mihăescu a dus o perioadă lungă de timp o viață boemă, cu vacanțe exotice și mașini de lux.

În prezent, artistul mărturisește că pasiunea pentru mașinile scumpe a trecut, acum mergând cu un scuter Vespa sau chiar cu metroul:

„Nu îmi mai plac deloc. Mi-au plăcut, mi-am făcut damblaua, dar gata. Mi-am dat seama că nu au personalitate, că toate mașinile sunt la fel, adică niște cutii. Mașinile mele sunt acum bicicleta, scuterul sau motocicleta. Merg și cu metroul“.

De ce a renunțat Mugur Mihăescu la Lamborghini

Îndrăgitul comediant a recunoscut în nenumărate rânduri că a fost fascinat de tânăr de mașinile scumpe și de vacanțele de lux.

Într-un interviu, Mugur Mihăescu vorbește deschis despre mașinile pe care le-a deținut de-a lungul timpului, printre care și un Lamborghini. El a declarat într-o emisiune că în prezent nu mai este atras de mașinile scumpe și preferă să meargă prin oraș cu un scuter Vespa sau chiar cu metroul.

Ajuns la vârsta de 51 de ani, vedeta recunoaște că nu vrea să își mai riște viața pe șosele. Intrat în lumea afacerilor, actorul demonstrează că este și un antreprenor de succes.

Fire boemă și rebelă, Mugur Mihăescu admite faptul că a reușit să câștige într-un timp foarte scurt sume importante de bani.

Mai mult decât atât, recunoaște că s-a bucurat de viața de lux în tinerețe și a reușit să își îndeplinească toate dorințele. Banii au fost cei care i-au asigurat un confort deosebit și nu s-a abținut să îi cheltuiască:

„Nu ne-am făcut un scop din bani. Cum îi făceam, îi și cheltuiam. Îi luăm cu noi în mormânt?! Mi-am făcut visele la 30 și ceva de ani, cu mașini, cu case. Sfătuiesc pe toată lumea, trăiți-vă viața, rămâneți cu amintirile!”

Cu toate acestea, primii ani din cariera sa au fost extrem de grei. Comediantul din trupa de umor „Vacanța Mare” a vorbit despre chinurile prin care a trecut până să ajungă la succes:

„Nu mi-am făcut un scop în sine din bani, au venit natural. Nu m-a luat cineva de pe stradă, am creat zi și noapte, scriam zi și noapte, scriam și cântam. Am plâns de foame fizic. La 22 de ani, plângeam de foame, serios! Mergeam pe lângă fabrica de biscuiți din Craiova, plângeam, că mi-era foame. Nu doresc nimănui să cunoască foamea fizic, dar greutățile te modelează în viață. În viață, îți trebuie educație și ceva care să te motiveze, să-ți pună mintea la contribuție”,

Ce avere are celebrul om de televiziune

Mugur Mihăescu s-a remarcat în ultimii ani ca un om de afaceri de succes. Acesta deține mai multe localuri și proprietăți în Capitală, dar și o vilă impunătoare. Artistul recunoaște că a câștigat multe milioane de euro și că în prezent își permite vacanțe în zone exotice.

Pe lângă afacerile prospere, actorul a mai deținut și un parc auto impresionant. A avut și câteva mașini de lux printre care un Lamborghini în valoare de 150.000 de euro, un Porsche, mai multe Mercedesuri, dar și un Harley Davidson.

Întrebat câte mașini a avut de-a lungul timpului, Mugur Mihăescu declara amuzat:

„Da’ cine crezi, frate, că le ţine minte? Cred că vreo 20-25, habar n-am. A fost o pasiune costisitoare, bine că am cam scăpat de ea.”

Artistul mai recunoaște că prima mașină a avut-o în anul 1993, dar conducea fără carnet cu un an înainte.

În prezent, îndrăgitul comediant se bucură de confortul financiar și de afacerile pe care le deține.

Mugur Mihăescu a demonstrat că orice dorință se poate îndeplini dacă există o motivație puternică. Actorul a recunoscut că nu i-a fost rușine să treacă de la Lamborghini la un scuter Vespa sau să meargă cu bicicleta și metroul. Comediantul este în prezent un actor apreciat de public, dar și un om de afaceri de succes, deținând o avere impresionantă.

Adauga un comentariu