Actualitate

Mugur Mihăescu, despre cele mai mari regrete din viața lui. Unul are legătură cu fiica lui, Ivona

Publicat: 29 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mugur Mihăescu despre cele mai mari regrete din viața lui. Unul are legătură cu fiica lui Ivona
Mugur Mihăescu regretă că nu a petrecut mai mult timp cu fiica sa, atunci când era mai mică

Recent, actorul Mugur Mihăescu a recunoscut care sunt cele mai mari regrete din viața lui, unul dintre acestea având legătură cu fiica lui, Ivona. Simpaticul „Garcea” este un om împlinit profesional și familial, însă recunoaște că și-ar mai fi dorit încă un copil. În plus, Mugur Mihăescu speră ca la un moment dat, fiica lui să revină în țară, pentru a petrece mai mult timp cu ea.

Mugur Mihăiescu poate spune despre el că este un om fericit. Acesta a reușit să își construiască o familie frumoasă, iar fiica sa, care locuiește în Anglia, este deja realizată profesional. Recent, invitat fiind la un pdcast, acesta a discutat despre mai multe aspecte ale vieții lui.

Mugur Mihăescu, despre cele mai mari regrete din viața lui

Mugur Mihăiescu, unul dintre cei mai iubuți actori pe care i-a avut România, a vorbit despre regretele din viața lui. Cu toate că nu mai este permanent în lumina reflectoarelor, acesta a reușit să ajungă, de-a lungul timpului, la sufletele românilor care îi urmăresc activitatea în mediul online. Recent, invitat la un pdcast, acesta a discutat despre mai multe aspecte ale vieții lui, explicând care sunt lucrurile din trecut care îl macină și pe care le regretă.

Astfel, unul dintre cele mai mari regrete se referă la faptul că și-ar fi dorit să mai aibă încă un copil, însă la momentul respectiv acest lucru nu a fost posibil din motive medicale.

„Dacă mă întrebi, regretele vieții mele sunt două: Primul, că nu am mai putut să avem încă un copil (…) din cauze fizice pe vremea aia, RH-ul care nu se mai potrivea. Ăsta este unul dintre cele două regrete ale vieții mele. Al doilea mare regret este că nu am putut să stau mai mult cu ea când era mai mică. Nevasta mea câteodată mă ceartă, și-mi zice «Uite cât timp îți petreci cu alți copii, cu copii mici, și cu fiica ta nu ai avut timp, pentru că a trebuit să stai mereu plecat»”, a spus Mugur Mihăescu în podcastul lui Măruță.

Mugur Mihăescu vrea să petreacă mai mult timp cu fiica lui

Cel de-al doilea mare regret al lui Mugur Mihăiescu are legătură cu faptul că și-ar fi dorit să aibă un program mai permisiv, astfel încât să poată sta mai mult timp cu fiica lui, atunci când aceasta era mică. La acea vreme, simpaticul actor era implicat într-un număr foarte mare de proiecte și de cele mai multe ori era plecat de acasă.

În plus, acum fiica lui este stabilită în Anglia, după ce și-a finalizat studiile în țara lui Shakespeare. Ivona a studia Administrarea Afacerilor la Universitatea din Bath, Marea Britanie. Pentru o perioadă a lucrat în imobiliare, însă mai apoi s-a orientat către o agenție de turism. Iar în plan personal, de ceva timp, Ivona Mihăescu și-a găsit fericirea alături de un tânăr pe nume Vlad.

Adauga un comentariu