Actualitate

Mugur Mihăescu, despre relația pe care o are cu iubitul fiicei lui, Ivona: „Zici că e fratele meu”

Publicat: 03 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mugur Mihăescu despre relația pe care o are cu iubitul fiicei lui Ivona Zici că e fratele meu
Mugur Mihăescu este foarte mândru de fiica sa și susține că se înțelege foarte bine și cu iubitul acesteia

Invitat într-un podcast, Mugur Mihăescu a vorbit printre altele și despre relația pe care o are cu iubitul fiicei lui, Ivona. Departe de ce ar fi crezut multă lume, fostul comediant susține că se înțelege foarte bine cu tânărul. Mai mult, Mugur Mihăescu a precizat că Vlad provine dintr-o familie asemănătoare cu a lor.

Emnblematic pentru rolurile „Garcea” sau „Leana”, Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai populari și îndrăgiți actori de comedie de la noi. Acesta și-a început cariera în 1988 şi a devenit cunoscut pentru umorul efervescent de care dădea dovadă în grupul „Vacanța Mare”. De altfel, cine nu își aduce aminte de celebra replică „’Nă seara!”, salutul de la începutul fiecărui episod din seria „Garcea”.

Mugur Mihăescu are o familie superbă

Deși Mugur Mihăescu este cunoscut publicului larg, puțini știu că actorul are o fiică superbă și o soție care îi este alături de aproape trei decenii. În cadrul podcastului Acasă la Măruţă, comediantul şi-a adus aminte cu multă emoţie de momentul în care a cunoscut-o pe partenera sa.

„Suntem de 30 de ani împreună. În anul 1994 ne-am luat. Au trecut 40 de când ne cunoaștem și 30 de când suntem împreună. Ne cunoaștem din liceu. Tot ce contează este să fii fericit. Fiecare trebuie să simtă care este rolul lui pe pământ. Dacă tu te consideri fericit așa și după nu regreți, înseamnă că ți-ai atins scopul vieții. Eu mi l-am atins așa. Se întâmplă să fie relații care durează, dar și relații care nu durează. În 2024 se împlinesc 30 de ani de căsnicie”, a povestit Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu, despre relația pe care o are cu iubitul fiicei lui, Ivona

Din mariajul cu Rodica a rezultat o fiică, Ivona, în vârstă de 25 de ani. Tânăra a terminat liceul în România, însă, ulterior a decis să se mute în Marea Britanie, acolo unde a făcut studii universitare în administrarea afacerilor. Părinţii săi au susţinut-o întotdeauna şi sunt extrem de mândri de tot ce a reuşit să realizeze până în prezent.

Și dacă profesional îi merge foarte bine, putem spune că nici în plan personal nu o duce rău. Astfel, Ivona este împlinită și sentimental, după cum a dezvăluit chiar tatăl ei. Tânăra are de ceva vreme o relație stabilă cu un băiat pe nume Vlad. În acest sens, Mugur Mihăescu a declarat că are o relaţie foarte bună cu fiica lui, dar şi cu iubitul acesteia.

„Ivona are 25 de ani și are un prieten care vine dintr-o familie la fel ca a noastră. Mă înțeleg foarte bine cu el, zici că e fratele meu, pe cuvânt de onoare! Eu sper să rămână împreună, acum ei decid și ei știu ce îi face fericiți. Am fost încântat să o văd cum se dezvoltă ca femeie. Să fie femeia aia… să fie cum am visat eu conceptul de femeie. Să fie deșteaptă, sexoasă, puternică, să-l aibă pe vino-ncoa’, să fie mândră, să știe să ierte, să știe să pedepsească”, a mai spus Mugur Mihăescu în podcastul amintit.

Adauga un comentariu