Economic Local

Municipalitatea ieșeană cheltuie peste 1 milion de lei pentru tipărirea buletinului de presă. Procedura a fost lansată

Publicat: 08 aug. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Municipalitatea ieșeană cheltuie peste 1 milion de lei pentru tipărirea buletinului de presă. Procedura a fost lansată
Tipărirea Curierului de Iași costă peste 1 milion de lei

Primăria Iași cheltuie peste 1 milion de lei pentru tipărirea buletinului de presă săptămânal. Licitația a fost lansată pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice

Municipalitatea ieșeană a lansat o nouă procedură de licitație pentru furnizarea serviciilor de tipărire a buletinului de presă săptămânal, unde sunt prezentate realizările edilului Mihai Chirica. Valoarea estimată a contractului este de 1.039.680 de lei, fără TVA, iar firmele interesate pot depune ofertele financiare până la data de 25 august 2028. Contractul va avea o valabilitate de 17 luni.

Primăria Iași cheltuie peste 1 milion de lei pentru tipărirea buletinului de presă

Licitația a fost lansată pe data de 7 august 2023, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Primăria va cheltui peste 1 milion de lei pentru tipărirea buletinului de presă săptămânal.

„Obiectul procedurii îl constituie achiziționarea de servicii de tipărire a buletinului de presă săptămânal al Municipiului Iași într-un tiraj total de maxim 1.824.000 de exemplare, iar acordul cadru se va încheia pe o perioadă de 17 luni. Trebuie să se țină cont că numărul de exemplare tipărite variază de la o lună la alta, în funcție de numărul de zile de apariție – joi. Stabilirea ofertei câștigătoare se realizează numai prin compararea prețurilor prezentate în cadrul ofertelor admisibile, fără să fie cuantificate alte elemente de natură tehnică sau alte avantaje care rezultă din modul de îndeplinire a contractului de către operatorii economici participanți la procedura de atribuire.

Prestatorul serviciului de tipărire a publicației buletinului de presă săptămânal al Municipiului Iași este obligat să asigure verificarea, tipărirea și realizarea de colete de minimum 500 de exemplare fiecare, pentru un tiraj de minimum 24.000 de exemplare/săptămână, într-un interval de maxim 12 ore de la prezentarea manuscriselor de la autoritatea contractantă, astfel ca Municipiul Iași să poată demara distribuția publicației în ziua de joi a fiecărei săptămâni, începând cu ora 08:00”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație.

Cantitatea maximă estimată pentru acordul-cadru este de 1.824.000 de bucăți, iar cea minimă este de 912.000 de bucăți. Prețul va rămâne ferm pe toată durata de valabilitate a comenzii.

„Curierul de Iași”, buletinul de presă al primăriei, disponibil în mai multe zone din oraș

Câștigătorul licitației va asigura și transportul ziarelor către mai multe puncte de distribuție, cum ar fi sediul Primăriei Iași, Direcția Locală de Evidență a Populației, Direcția de Asistență Socială, Termo Service SA și cele cinci centre de cartier din Nicolina, Alexandru cel Bun, Tătărași, Păcurari și Frumoasa.

„Prestatorul serviciului de tipărire asigură și transportul ziarelor către punctele de distribuție ale buletinului de presă săptămânal Curierul de Iași. Punctele de distribuție ale buletinului de presă sunt: sediul Primăriei Municipiului Iași, cele cinci centre de cartier ale primăriei aflate în principalele cartiere ale orașului – Nicolina, Alexandru cel Bun, Tătărași, Păcurari, Frumoasa, Direcția Locală de Evidență a Populației, Direcția de Asistență Socială, SC Termoservice SA, precum și alți parteneri, în funcție de acordurile de parteneriat încheiate. Toate locațiile unde se face distribuția buletinului de presă săptămânal, Curierul de Iași sunt pe raza Municipiului Iași”, se mai arată în documentele procedurii.

Astfel, municipalitatea ieșeană cheltuie peste 1 milion de lei pentru tipărirea buletinului de presă. Licitația a fost lansată ieri, 7 august 2023, pe SEAP.

Comentarii
  • Alta gogoasa pentru furarul banilor nostri! Nu intereseaza pe nimeni , nimeni nu citeste aceasta mizerie nici macar un pendionar. Atunci care este scopul sifonarii banilor nostri? Aloooo IN BUZUNARUL CUI SE dUC ACESTI BANI 1 milion de lei?

  • Alta gogoasa pentru furatul banilor nostri! Nu intereseaza pe nimeni , nimeni nu citeste aceasta mizerie nici macar un pensionar. Atunci care este scopul sifonarii banilor nostri? Aloooo IN BUZUNARUL CUI SE DUC ACESTI BANI 1 milion de lei?

Adauga un comentariu