Cancan ultimă oră

Mușchii l-au făcut viral astăzi pe Klaus Iohannis. Ce glume au apărut în mediul on-line – Galerie Foto

Publicat: 15 ian. 2021
Klaus Iohannis și o asistentă în timpul vaccinării
Klaus Iohannis în timpul vaccinării

Mușchii lui Klaus Iohannis au făcut furori! Președintele s-a vaccinat, vineri, împotriva noului coronavirus, marcând astfel debutul etapei a doua a campaniei de imunizare în România. Însă, nu doar prin acest lucru șeful statului a atras atenția, ci și prin condiția sa fizică.

Doamnele, dar și domnii au observat brațele musculoase ale lui Klaus Iohannis, bine lucrate la sală. Așadar, reacțiile nu au ezitat să apară, și pe rețelele de socializare au apărut o mulțime de glume.

Mușchii lui Klaus Iohannis au făcut furori

Mușchii lui Klaus Iohannis au făcut furori! Klaus Iohannis a fost subiectul principal al zilei de vineri, 15 ianuarie. Atât prin faptul că a marcat începutul etapei a doua a campaniei de imunizare în România, deoarece s-a vaccinat anti-covid, dar și datorită condiției sale fizice. Președintele a atras atenția cu mușchii săi, bine lucrați la sală, atunci când i s-a administrat vaccinul. Astfel, pe rețelele de socializare au apărut valuri de reacții și mulțimi de glume.

Una dintre ele este o imagine cu o bancnotă de 500 de lei pe care apare președintele în momentul când s-a vaccinat, unul dintre brațele sale musculoase fiind scoase în evidență

O altă glumă, este o imagine în care chipul lui Klaus Iohannis este înlocuit cu Mihai Eminescu. Președintele s-a vaccinat în ziua când s-au împlinit 171 de ani de la nașterea marelui poet al României.

Comentariile internauților nu au ezitat și ele să apară la aceste fotografii:

„La următoarea conferinta de presă: Domnule preşedinte, ne puteţi spune cât ridicaţi”? / „Iohannis n-a vrut sa se vaccineze în decembrie, în prima etapa a campaniei, ca să mai lucreze puţin la sală”/ Boss, respect pt muşchii aia! M-am apucat sa fac flotari după ce am văzut imaginile”, sunt doar câteva dintre glumele care au apărut pe seama președintelui!

Lucian Mîndruță: ”Klaus Iohannis a făcut reclamă unui stil de viață sănătos”

De altfel, sunt persoane care consideră că șeful statului a încurajat nu doar vaccinarea, vineri, 15 ianuarie, ci și un stil de viață sănătos, spune jurnalistul Lucian Mîndruță.

„Mai mult decat promovare a vaccinului, azi Klaus Iohannis a facut reclama unui stil de viata sanatos. La varsta lui, cred ca nici 5% din barbati n-arata asa, adica normal, fara tesut adipos in exces si cu muschi functionali si utilizati frecvent”, a scris prezentatorul TV Lucian Mandruta, pe facebook.

Ce spun doamnele despre mușchii președintelui

Iar dacă domnii cred că președintele promovează un stil de viață sănătos prin condiția sa fizică, doamnele s-au declarat încântate de ceea ce au văzut. Spun că au fost mai mult atente la brațelel șefului statului, decât la procesul de vaccinare.

”S-a vaccinat Klaus Iohannis și uite că nu am fost atentă dacă i-au pus ăia ser fiziologic sau apă de murături, că eu mă uitam la mușchii lui. O veche tehnică de manipulare învățată din filmele cu Jason Momoa care nici nu mai contează dacă știe replicile atâta timp cât e dezbrăcat de la brâu în sus. Sau în jos. Toți ăștia care am făcut medicina pe YouTube trebuie să fim vigilenți mai ceva ca niciodată și uite că ne-a luat ăsta ochii cu mușchii (…) Cred că domnul Președinte a fost la sală înainte, știa că trebuie să își suflece mânecile și a tras tare pe brațe. În sfârșit, a văzut totuși cineva dacă i-au injectat vaccinu’ sau a fost și ăsta ca celelalte zer din urdă de bivoliță? Haștag: MândrăCăSuntRomâncă” a scris Corina Băcanu pe facebook.

Ce a declarat președintele după ce s-a vaccinat

”Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a declarat președintele

Adauga un comentariu