Actualitate

Nadia Comăneci, surprinsă în compania lui Arnold Schwarzenegger. Ce relație este între cei doi

Publicat: 07 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nadia Comăneci surprinsă în compania lui Arnold Schwarzenegger. Ce relație este între cei doi
Cu toate că s-a retras de foarte mulți ani din activitate, Nadia Comăneci susține că nu poate trăi fără sport

Fără doar și poate, fotografia cu Nadia Comăneci în compania lui Arnold Schwarzenegger a stârnit multă vâlvă în mediul online. „Zeița de la Montreal” a publicat pe contul de Twitter două imagini în compania celebrului actor, pe care îl numește „un drag prieten”. Mai mult, Nadia Comăneci susține că nu poate să trăiască fără sport și că niciodată nu „sare” peste antrenamente.

Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci nu poate să stea departe de sala de sport chiar dacă s-a retras din activitate în urmă cu zeci de ani. Mai mult, se pare că de multe ori își face antrenamentele într-o companie selectă. Recent, ea a fost surprinsă în compania unui alt titan al sportului, la un antrenament de dimineață.

Nadia Comăneci, surprinsă în compania lui Arnold Schwarzenegger

Nadia Comăneci nu renunță niciodată la antrenamente, cu toate că are vârsta de 61 de ani. Fosta gimnastă face toate eforturile pentru a se menține în formă și nu omite nicio zi de „lucru”. Se pare că aceasta are o companie selectă la antrenamentele ei. În urmă cu o zi, „zeița de la Montreal” a postat pe Twitter două poze care au devenit virale foarte rapid. Gimnasta apare în compania unui fost mare sportiv dar și actor extrem de cunoscut.

Fiind la sală pentru antrenamentul de dimineață, fosta mare gimnastă s-a întâlnit cu Arnold Schwarzenegger (75 de ani). Celebrul actor din seria Terminator a fost de mai multe ori Mr Olympia, după care a îmbinat cariera din cinematografie cu politica, fiind în trecut și guvernator al Californiei. Cei doi monștri sacri din lumea sportului nu au ratat această ocazie, iar această întânire a fost imortalizată în două poze care au fost postate pe contul de socializare al fostei gimnaste.

„La antrenamentul de dimineață am dat peste un drag prieten”, a scris Nadia Comăneci pe Twitter.

Nadia Comăneci nu poate trăi fără sport

Nadia Comăneci a declarat în repetate rânduri că nu poate să trăiască fără sport și că niciodată nu „sare” peste antrenamente.

„Fac mișcare cel puțin 30-40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness. Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică”, a spus ea în urmă cu ceva timp.

Nadia Comăneci, care a început antrenamentele la vârsta de 5 ani, este prima gimnastă din lume care a primit nota 10 la un concurs internaţional. A câştigat 5 medalii olimpice de aur, două la Campionatele Mondiale (CM) şi alte 9 medalii de aur la Campionatele Europene (CE). Palmaresul „zeiței de la Montreal” numără în total 25 de medalii la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Campionatele Europene, 16 dintre acestea fiind de aur.

Adauga un comentariu