Scena artistica din Romania

Nadine, hărțuită de Claudiu Bleonț? Cum s-a terminat scandalul dintre cei doi

Publicat: 10 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nadine hărțuită de Claudiu Bleonț Cum s-a terminat scandalul dintre cei doi
Nadine ar fi fost hartuita in urma cu sapte ani de catre actorul Claudiu Bleont

Fosta prezentatoare TV și actriță Nadine a fost hărțuită de Claudiu Bleonț în urmă cu șapte ani. Acest episod a marcat-o pe frumoasa mulatră care susținea că actorul ar fi încercat să o convingă să întrețină relații intime cu acesta. Comportamentul acestuia era unul agresiv, Bleonț folosind mai multe replici vulgare.

Potrivit unor declarații mai vechi oferite de Nadine în presa, actorul ar fi fost violent apelând la replici vulgare, apropouri de faţă cu ceilalţi colegi, urlete şi pumni în uşă în timpul nopţîi. ”Urla la mine la ușă că vrea să mă …”, a mărturisit artista într-un interviu de la acea vreme.

Nadine, hărțuită de Claudiu Bleonț?

După acel episod, frumoasa mulatră a rămas cu urme adânci și sfătuia orice femeie să se proteje cu orice preț în cazul în care trec prin episoade similare.

”Putem răscoli orice. Nu mă mai identific cu nimic din ce a fost. Trăiesc doar în AICI ȘI ACUM, fiind singura realitate pe care o posed. Restul este iluzie. Nu există. Așadar, trebuie să revin la ce spuneam mai devreme despre ce înseamnă să pui tot soiul de personaje peste trup și minte.

Bănuiesc că te referi la Claudiu Bleonț. El este un actor. Nu știu dacă, și în România, actorii primesc sporuri pentru riscul dedublării personalitățîi. Atunci am fost furioasă și am făcut ce am știut mai bine, am ieșit din proiect. Acum înțeleg că fiecare se duce pe sine cum poate mai bine. Cel mai greu este să fii om. Să ai trup și minte și să le mențîi în armonie.

Nu toți reușim asta. Sfătuiesc femeile să învețe să își apere trupul. Să uite că sunt „doamne și să se ducă la cursuri de apărare. Și, la fel de important, să învețe să își fortifice mintea. Astfel de oameni pot distruge vieți. Cele mai multe dintre noi știm ce înseamnă abuzul. Iar abuzul nu este doar fizic, ci și emoțional. De aceea, trebuie să învățăm să ne protejăm fizic și emoțional”, a declarat cântăreața pentru revista Viva.

Nadine a fost umilită de o doamnă din lumea bună a Capitalei

În urmă cu mai mulți ani, Nadie a rugat o femeie din lumea mondenă să țină un discurs motivațional pentru copii din asociația de care se ocupa. Femeia, al cărui nume nu a fost făcut public, i-a răspuns că nu poate veni pe gratis.

„Am rugat o mare doamna’ mondenă și bogată și toată ziua la TV să vina la copiii mei din jud. Dâmbovița, prin asociația mea, și să îi învețe și pe ei cate puțin din lumea afacerilor în care ea activează. Am vrut să îi inspire pe copii să se vadă mai mult decât muncitori necalificați. Mi-a spus că nu vine gratuit pentru că informațiile ei sunt valoroase. I-am spus că sunt asociație non profit și că tot ce fac, fac gratis. Mi a spus că de aia nu am banii ei… pentru că fac gratis. Pai … om bun, degeaba știi tot ce știi dacă nu dai mai departe. Degeaba tu pui friptura pe masă, datorită informațiilor pe care le ai, dacă ceilalți nu au și ei. TOȚI avem nevoie de calitatea vieții ca să nu ajungem sa ne plângem de câți infractori avem pe lume. De aceea spun: Învață-i și pe alții din ce știi tu!! Lucrurile pe care le știi sunt valoroase. Dacă ești instalator, ce știi tu e valoros. Dacă ești manager de … ce știi are valoare”, a fost o parte din mesajul publicat de Nadine.

În urmă cu șapte ani de zile, Nadine a fost hărțuită de Claudiu Bleonț, potrivit spuselor vedetei. În urma acestui episod, frumoasa mulatră a făcut un apel către toate femeile să fie vigilente și să aibă grijă de ele în orice împrejurare.

Adauga un comentariu