Stiri si curiozitati

Născătoare de Dumnezeu: Rugăciune făcătoare de minuni

Publicat: 24 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Născătoare de Dumnezeu Rugăciune făcătoare de minuni
Cea mai puternică rugăciune pentru un ajutor imediat este către Născătoare de Dumnezeu, citită în vreme de necaz și de nevoi

Născătoare de Dumnezeu, rugăciune către pocăință și curățarea sufletului de păcate, griji și nevoi. În clipe grele de chin și suspin, credincioșii își îndreaptă răbdarea către figurile duhovnicești din Biblie. 

Rugăciunea adusă Născătoarei de Dumnezeu are o puternică încărcătură spirituală, se citește în vreme de ajutorare. 

icoana maica domnului
Credința este pentru mulți singura șansă spre izbăvire, speranța pentru a scăpa din necaz

Născătoare de Dumnezeu: Rugăciune pentru ajutor 

Cea mai puternică rugăciune pentru un ajutor imediat este către Născătoare de Dumnezeu, citită în vreme de necaz și de nevoi. Credincioșii care e află în boală grea își pun încrederea în Sfinți și Mucenici pentru a izbăvi din nevoie, se roagă pentru liniște și pace sufletească. 

Rugăciunea către Născătoare de Dumnezeu este una scurtă și se rostește în vreme de suferință timp de 10 de zile, de cîte 5 ori pe zi, cu răbdare și încredere, către Maica Domnului și Mântuitor. 

Nepătată, neîntinată, fără prihană, Preacurată Fecioară a lui Dumnezeu Mireasă, Stăpână, care pe Dumnezeu-Cuvântul prin preaslăvită naşterea ta cu oamenii L-ai unit şi firea cea lepădată a neamului nostru cu cele cereşti ai împreunat-o; ceea ce eşti singură nădejdea celor fără de nădejde şi celor biruiți ajutătoare; grabnică folositoare celor care aleargă la tine şi tuturor creştinilor scăpare; nu te scârbi de mine, cel păcătos şi întinat, care cu urâte gânduri şi cu cuvinte şi cu fapte pe mine de tot netrebnic m-am făcut şi prin lenea dulceților vieții cu voia rob m-am făcut; ci, ca ceea care eşti Maica iubitorului de oameni Dumnezeu, cu iubirea de oameni milostiveşte-te spre mine, păcătosul şi întinatul, şi primeşte rugăciunea mea ce se aduce ție din buze necurate.” 

icoana maica domnului
Rugăciunea către Născătoare de Dumnezeu, este adresată puterii divine ale chipurilor biblice pentru mântuire și pocăință

În continuare, rugăciunea către Născătoare de Dumnezeu, este adresată puterii divine ale chipurilor biblice pentru mântuire și pocăință. Credința este pentru mulți singura șansă spre izbăvire, speranța pentru a scăpa din necaz. 

„Şi în vremea ieşirii mele, ticălosul meu suflet păzindu-l şi întunecatele chipuri ale viclenilor diavoli departe de acesta izgonindu-le. Şi în ziua înfricoşătoarei Judecăți de chinurile cele veşnice izbăvindu-mă şi slavei celei negrăite a Fiului tău şi Dumnezeului nostru moştenitor pe mine arătându-mă. Pe care să o şi dobândesc, Stăpâna mea, Preasfântă de Dumnezeu Născătoare, prin mijlocirea şi sprijinul tău.”

Rugăciunea se termină cu cinstea și închinarea către Dumnezeu și Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, pentru a învinge durerea sufletească și trupească, este cea mai rapidă rugă pentru un ajutor imediat. 

icoana maica domnului si prunc
Credincioșii care e află în boală grea își pun încrederea în Sfinți și Mucenici pentru a izbăvi din nevoie, se roagă pentru liniște și pace sufletească

„Cu harul şi cu iubirea de oameni a Unuia-Născut Fiului tău, a Domnului şi Dumnezeului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Căruia se cuvine toată slava, cinstea şi închinăciunea, împreună cu Cel fără de început al Lui Părinte şi cu Preasfântul şi Bunul şi de viață Făcătorul Duhul Lui, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin!”. 

Credința și răbdarea: Ajutorul necondiționat al rugăciunilor 

Rugăciunea către Născătoare de Dumnezeu se citește de 5 ori pe zi, timp de 10 zile, fie de la praznicul Adormirii Maicii Domnului, pe 15 august, fie de pe data de 8 septembrie când este serbată ziua de naștere a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu. 

Credincioșii care se roagă pentru a îndeplini dorințele cele mai arzătoare, pentru sănătate și izbăvire din nevoie, pentru liniștea și pacea sufletească, dar și pentru a avea o căsnicie fericită, sfinților li se adresează și rugăciuni de mulțumire.  

Cea mai întâlnită rugăciune de mulțumire este către Maica Domnului pentru toate lucrurile bune pe care credincioșii le primesc. 

persoana care se roaga
Credincioșii care se roagă pentru a îndeplini dorințele cele mai arzătoare, pentru sănătate și izbăvire din nevoie, pentru liniștea și pacea sufletească, dar și pentru a avea o căsnicie fericită, sfinților li se adresează și rugăciuni de mulțumire

 

Sfântul Anton

Adauga un comentariu