Cancan

Natalia Mateuț a pozat în Playboy! Vedeta a fost arestată în Amsterdam

Publicat: 19 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Natalia Mateuț a pozat în Playboy Vedeta a fost arestată în Amsterdam
Cu toate că la început Natalia Mateuț spunea că nu ar poza în Playboy, în cele din urmă, a acceptat oferta

Natalia Mateuț a pozat la 18 ani în Playboy. Aceasta este una dintre cele mai frumoase prezentatoare din showbiz-ul românesc. Vedeta s-a făcut cunoscută și datorită numelui tatălui său, Dorian Mateuț. Frumoasa șatenă a precizat că pasiunea pentru televiziune o are de când era mică și este cea mai mare realizare a sa că poate avea un job în domeniu.

Fostul iubit al vedetei a povestit că în urmă cu 10 ani, cei doi au fost arestați în Amsterdam. Din cauza faptului că voia să-și impresioneze iubita, bărbatul a început să cloneze carduri.

Natalia Mateuț a pozat în Playboy!

Natalia Meteuț este una dintre cele mai celebre prezentatoare autohtone. Aceasta este fiica lui Dorian Mateuț, fostul câștigător al Ghetei de Aur, în perioada în care juca. Cu toate că numele tatălui său a ajutat-o enorm de mult să se facă cunoscută, frumoasa șatenă s-a menținut pe micile ecrane prin forțele proprii. Vedeta a fost mereu pasionată de jurnalism și de lumea televiziunii. Natalia a participat la diverse show-uri, cel mai recent fiind „Splash! Vedete la apă”. În ceea ce privește educația, frumoasa șatenă a absolvit Liceul Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes. 

„Cea mai mare realizare a mea este că de la 20 de ani, am 31, lucrez în televiziune. Am avut și am continuitate. Am terminat jurnalismul, de mică mi-am propus să fac asta, o fac cu mare drag și mă bucur că pot să fac zilnic ceea ce mi-am dorit de mică și încerc să devin din ce în ce mai bună”, a declarat Natalia Mateuț.

Frumoasa șatenă a renunțat la inhibiții și a pozat în Playboy. Cu toate că aceasta a declarat că părinții săi nu erau de acord cu o astfel de apariție, se pare că prezentatoarea a decis să apară în revista destinată bărbaților. Cu un corp de invidiat, Natalia Mateuț a pus imediat pe jar imaginația sexului masculin. O altă vedetă ce a fost surprinsă nud pe rețelele de socializare este Anda Adam.

Natalia Mateuț a trecut prin clipe de coșmar când a fost arestată

Fiica fostului fotbalist, Dorian Mateuț a fost arestată în Amsterdam în urmă cu mai bine de 10 ani. Aceasta a fost suspectată de fraudă bancară și a fost încătușată alături de fostul său iubit. Valentin Petrișor, partenerul Nataliei de la acea vreme a povestit cum a folosit carduri clonate pentru a o impresiona pe prezentatoarea TV. 

„Începând o relație cu această fată, vă dați seama că venea dintr-o familie cu posibilități, avea tot felul de pretenții și cerea: vreau și eu aia, vreau și eu aia… Eu, fost fotbalist, acum lucram, aveam un salariu, mă mai descurcam. Trăiam bine, dar nu la nivelul ăla.”, a declarat bărbatul. 

Fostul iubit al vedetei a precizat că un cunoscut de al său clona carduri, apoi le tipărea cu numele hoților. Ulterior, le utiliza pentru a cumpăra produse le lux pe care le vindea, iar 20 la sută din bani îi restituia celui ce făcuse cardurile. Într-o zi, după ce au ieșit dintr-un hotel, Valentin și Natalia au fost arestați, dar din nefericire frumoasei șatene i-au dat drumul ulterior.

Cu toate că la început Natalia Mateuț spunea că nu ar poza în Playboy, în cele din urmă, a acceptat oferta. Vedeta preciza că părinții săi nu i-ar fi dat voie, dar după ce a devenit majoră a apărut în celebra revistă. O celebritate ce nu a dorit să fie fotografiată nud este Paula Seling. 

Adauga un comentariu