Cultural

A pozat Paula Seling nud? Motivul surprinzător pentru care artista nu are copii 

Publicat: 07 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A pozat Paula Seling nud Motivul surprinzător pentru care artista nu are copii 
Cu toate că are un corp ce atrage toate privirile, Paula Seling nu a pozat nud

Paula Seling are un corp de invidiat, însă nu a pozat nud. Aceasta atrage privirile tuturor, însă frumoasa șatenă s-a rezumat doar la imaginile postate pe rețelele de socializare. Cântăreața, în vârstă de 43 ani reușește să se mențină în formă printr-o alimentație echilibrată și mult sport. Mai mult de atât, artista a declarat că este vegană. 

Vedeta este căsătorită de mai bine de 16 ani cu Radu Bucur. Cei doi au un mariaj fericit, însă nu le face plăcere să ofere prea multe detalii despre viața lor personală. Cu toate acestea, Paula a precizat care este motivul pentru care nu are copii până la momentul actual. O altă artistă ce nu putea avea copii este și Georgiana Lobonț. Din fericire, cântăreața are doi copii la momentul actual. 

A pozat Paula Seling nud? Secretul artistei pentru un corp de invidiat

Paula Seling este unu dintre cele mai apreciate cântărețe. Aceasta este mereu o prezență diafană, surprinzându-și urmăritorii din când în când și cu o imagine în care poartă blugi sau rochii scurte. Artista se menține într-o formă de invidiat, fiind una dintre cele mai frumoase vedete din România. În vârstă de 43 ani, cântăreața este este foarte activă pe rețelele de socializare, ținându-ți fanii la curent. De curând, vedeta s-a fotografiat într-un halat de baie roșu din satin, în mijlocul patului. Aceasta a filmat un nou videoclip și a surprins internauții cu o imagine sexy. Cu toate că frumoasa șatenă are un corp de invidiat, Paula Seling nu a pozat niciodată nud. Pentru a se menține într-o formă fizică bună, aceasta a precizat că secretul este faptul că nu mănâncă carne deloc. În plus, vedeta a mai adăugat că are si un metabolism ce nu îi permite să ia în greutate ușor. 

„Sunt vegană, adică am scos din alimentaţie orice produs de origine animală, inclusiv peştele şi fructele de mare. Prima oară am renunţat la carne în urma vizionării documentarului „Generaţia Fast Food“, unde am văzut cum industria alimentară tratează animalele. E oribil. Am decis să nu mai particip la aşa ceva. Apoi, în urmă cu patru ani, am citit nişte materiale despre nutriţie, am vizionat câteva documentare şi am înţeles beneficiile vieţii vegane. Apoi totul a culminat cu explicaţiile domnului Dr. Liviu Deacu despre nutriţie şi cum e bine să ne hrănim. Mă simt în echilibru acum”, a declarat Paula Seling. 

Pe lângă faptul că are o alimentație echilibrată, cântăreața face și mult sport. Aceasta aleargă, înoată și face sală pentru a se menține într-o formă de invidiat. Artista a precizat că a început să facă sport de la o vârstă fragedă.

De ce nu are Paula Seling copii?

Paula Seling are un mariaj de mai bine de 16 ani alături de Radu Bucura. Cu toate că sunt căsătoriți de o perioadă lungă de timp, cei doi nu au copii. Mai mult de atât, cuplul este unul dintre cele mai discrete din showbiz-ul românesc. Frumoasei șatene nu îi face plăcere să ofere prea multe detalii despre viața sentimentală. Artista și-a cunoscut soțul pe vremea când avea doar 16 ani, dar bărbatul nu dorea o relație serioasă. Totuși, Paula Seling a recunoscut că îi trimitea scrisori pentru a-l cuceri. După 9 ani, vedeta a fost contactată de către Radu, iar la o săptămână jumătate au făcut cununia civilă. 

„Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, a declarat Paula Seling. 

Cântăreața a precizat că nu are copii deoarece nu a rămas însărcinată până la momentul actual. Vedeta a spus că cei doi își doresc copii, însă nu s-a întâmplat. Mai mult de atât, aceasta a declarat că vor avea moștenitori când va vrea Dumnezeu și dacă nu a reușit să rămână gravidă până acum, asta nu înseamnă că cei doi sunt „defecți”.

Cu toate că are un corp ce atrage toate privirile, Paula Seling nu a pozat nud. Aceasta s-a rezumat doar la aparițiile sale pline de eleganță și rafinament. O altă vedetă ce nu a dorit să fie surprinsă nud este și Andra Măruță.

Adauga un comentariu